The kristet utseende?

Ja men det är ju verkligen strålande...
Nu, efter jag gav den där sekten så mycket uppmärksamhet i gårdagens inlägg, så har de uppenbarligen fått riktigt många fans. Massor av folk hör av sig till dem och vill ha likadana kläder. Gosigt!
Så nu lanserar de en sida för försäljning över internet.
Sekten erbjuder klänningar, overaller, skjortor, byxor, pyjamasar, nattlinnen och långa underkläder.

Men när dyker perukerna upp då?
Jag menar... man måste ju trots allt kunna ge alla tok-religiösa idioter chansen att sitta där, i gungstolen, på sin vindsvåning, iklädd en sådan grann mormorsklänning och peruk. "PSYYYCHOOO-MANIA!"
Fy fan vilka vibbar man får.

Nu väntar väl bara Foppa på en jätteorder också. Husvagnssemestertider i Sverige stundar.
Det finns någon här i denna stad, som förut ägde min favoritdatorfirma, som uppenbarligen släppt någon grej att haka på dessa crocs för att de ska liksom ta i marken och inte bli alldeles statiska.
På så sätt ska man visst fortsätta kunna ha dem på sig när man jobbar med städ och inom vård.
Sedan kan man uppfinna fler saker: Snake-repellant-gadget... mini-flamethrowers... utfällbara hjul... Såna kedjor som bussar har (så går de att ha även på vintern!)... cigarrfodral (ifall man plötsligt skulle bli farsa) osv osv. När man byggt ut dem tillräckligt blir de så tunga att man inte ena orkar lyfta på fötterna. Men man är i alla fall stolt ägare av ett par rejäla Robocrocs.

Oh well.
Over and out.

I morgon kommer 'S'. Men hon är sjuk nu. Hoppas inte hon blir sämre.
Men OM hon blir sämre så tycker jag såklart inte att hon behöver komma hit. Viktigt att må bra. Vi har bara ett liv. Bäst att sansa sig och ta tillvara på allt man har. Hälsa och sådant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0