Mer avancerad brottslighet åt folket!

Nu kämpas det för att alla som sitter och pumpar i sig steroider på gym ska tvingas ta till åtgärder för att stiga lite högre i straffsatsen. Nu måste de dölja sina spår så gott det går. Nu blir brottet någonting de faktiskt måste planera för att kunna utföra.

Gymens anställda ska få befogenheter att dopingtesta de som tränar.

Jag har ingenting att dölja. Men jag känner mig inte så värst peppad på att bli tvingad att genomgå dopingstester på gymmet. Inte av de som jobbar där. De personerna borde inte ha det ansvaret. De personer som jobbar på gymmet ska finnas där för att hjälpa sina medlemmar... inte för att spionera på dem. Det bidrar bara till misstänksamhet och dålig stämning. Ingen behöver det.

Mer avancerad brottslighet?
Jo. De som dopar sig kommer nu tvingas bli mer beräknande i sin brottsliga bana. Förutom det faktum att vi, i SAOL, snart kommer att få ett nytt ord: svartgym (ställe dit alla ljusskygga biffar går för att träna), så kommer människor att behöva skaffa falska identitetshandlingar för att kunna registrera sig som medlem på ett vanligt drogtestande gym. Om de blir testade så förlorar de medlemsavgiften... men eftersom ingen vet vem de är så spelar det ingen roll.
... och brottet blir allvarligare.

Men visst.
Det är ju rätt, ändå. Viktigt att rensa upp bland alla kötthögar som finns där ute.
Den typen av människor är ändå redan rätt överrepresenterade i brottsstatistiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0