There's so much you can learn from me!

En massa småsaker att säga. Jag vet inte om jag kommer på allt. Troligtvis kommer jag glömma bort saker medan jag skriver. Menmen... that's life. Först lär du dig saker... sedan glömmer du bort dem.

Min förbannade TV är inlämnad på lagning.
Finsk kvalitet.
Ja... jag har ju inte varmt som en bastu i min lägenhet. Det är väl det som är felet. TV'n fryser och människorna i den blir blåfrusna.

Ja... och drabbas av extrem gulsot då. Vet inte hur pass vanligt det är, i Finland. Men... bilden är väl bevis nog.
(Bilden är autentisk, från min egen tv! oooooh.)

Hur som helst så lämnade jag in den i går - och de snälla jävlarna gav mig en låne-tv. Yay!
Jag kan säga att min filmkväll på Fredag, med en polare, blir nog inställd tills jag fått tillbaka min ordinarie tv.

Här är de två apparaterna uppställda bredvid varandra - och ja.. såklart är bilden ALLDELES äkta. De är inte alls ihopklippta eller nåt och de STÅR faktiskt utmed... ääääh.. skit samma. Den är NÄSTAN sann i alla fall. De är av det rätta fabrikatet!


En 20" pygmé-tv från helvetet, som inte ens kan behålla sina kanalinställningar. Varje gång jag slår igång den ligger SVT 1 på varje jävla kanalplats.
Nåja. Tur det var den kanalen i alla fall. Nu behöver jag inte bli grinig över att missa Bolibompa 17:00. :D

Alltså. Jag kan verkligen inte med Gimp!
Helt sanslöst van vid Photoshop. Men egentligen borde jag lära mig Gimpen. Någonting skulle kännas så RÄTT med att använda ett gratis program som håller i stort sett samma kvalitet som den dyra draken.
Lite som... varför använda Microsoft Office, när man GRATIS kan ladda hem det nästan ilka bra Open Office? Sanslöst att dessa stora program kan kosta så mycket - när de som är gratis är lika jävla enorma och ambitiösa.

Nåja. Skillnaden är väl att företaget Microsoft lever på att sälja mjukvara - medan Sun inte gör det. De har det mer eller mindre som en sideshowaktig hobby.

Men kanske är det även så, att det känns lite nice att använda just dessa dyra fetprogram... JUST för att jag då lurar dem på pengar? Oh... I don't know.

Hm... jag vann en sak, i en utlottning. Ett sådant liten fotbollsspel modell Vänner-mini. Inte riktigt samma kvalitet, men helt okej. Om det är någon som vill köpa ett fotbollsspel jävla billigt, så... skriv eller ring.


Jag har även en trådlös ZyXel Router, en Linksys megabitswitch, en inspelningsbar DVD-spelare med hårddisk och ett trådlöst nätverkskort för stationära datorer (pci-kortplats). Allting... jävla billigt! Inga kvitton finns.

Nä... jag ska inte sälja till mina hängivna läsarskara. Verkar dumt att bli fiender med er. :)
Jag lägger ut dem på Tradera i stället.

Nu ska jag sluta skriva. Snart är det dags att gå hem, från jobbet.

Men hörrni, tjejer.
Världens bästa låttext?
För fan... helt klart den här:

Jump around if your mind can't work
Zong-a-zong-zong-a-zong-a-zen
Bo-se-di-sa se-da-ta sa-windli-dan-dee
Dinga, so dinga, so-didli-din-dee

Rock on!

/Sabadon

PS.
Jag trodde att jag var på väg att få sparken.
Men i stället fick jag mig en härlig spark i nötterna. Nuuuutered. Nu måste jag gömma undan min egen personlighet, på jobbet, och springa omkring med ett saligt, nästan religiöst flin på läpparna. If that's the shit that they want... That's the shit that they'll get! Jag kan köpa en jävla penna att bita fast i... ställa mig framför spegeln och träna leenden. Mungiporna ska inte röra vid pennan på flera dagar. Sedan är jag redo att bli frälst. "buga bocka ned, lilla pojke"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0