Visitor from outer Jokkmokk.

Det har börjat bli lite VÄL många inläggstitlar på engelska nu. Men de är så enkla att skriva. Engelska är så enkelt, helt enkelt.
Men i alla fall så åkte M iväg för 1:36 sedan... så jag väntar henne här vid min arbetsplats runt 16:00.

Jag hade ingen spricka i handen.
Ingen alls.
Jag som trodde jag hade tre. Men ack så bra att jag aldrig blev läkare då. ^^ "GIPSA SKALLEN!!"

eh, ja... eller nåt.

Jag får helt enkelt göra så jag blir lite mer vänsterhänt... böja på fingrarna då och då och... helt enkelt använda dem, men kanske inte till saker som är för tunga, eller gör extra mycket ont (som att vrida på saker och sådär)

Men spela innebandy, jag ska. Det har jag ju redan gjort med den här onda handen.
Problemet är att jag nu inte tränat på tre veckor. Två borta pga sjukdom och den sista pga Österrikeresan.

Jag fick även en remiss till Dr U.R. Olog. Det ser ut som att de ska fimpa skyddsvästen.
... vilket är ganska bra.
Hoppas bara det läker helt okej.
Så jävla trött på att ha det så. Jag har lidit av det i mååånga år nu - utan att ha vetat om att det verkligen besvärat mig. Nu har det blivit värre och har satt sig på självförtroendet.

Men bluepills.. det fick jag inte.
Antar att han utgår från att jag är en vanlig, stark människa, som kommer återfå mitt självförtroende när allt blivit fysiskt bra igen.

eh... Jag? Stark människa? Yeah, sure. Jag kommer bara fortsätta varva upp hjärnan, stressa upp mig och... ja... helt enkelt aldrig kunna ha sex igen. Ever. Det krävs mer än det där, för att övertyga mig om att allt fungerar som det ska. För... JAG har ju aldrig själv fungerat som man ska.

Nä usch.
Det gick inte så bra det där läkarbesöket. Jag hoppades få hjälp.

Nå.
Nackdelen med att M kommer klockan 16, är att jag inte hinner hem innan... och hemmet ser inte sådär jättebra ut. Jag hade tänkt gå hem först och plocka undan ett tiotal saker från golv, bord och sådant.
Men nu får jag göra det medan hon tittar på.

Som hon själv sa. "Du får väl sätta mig i ett hörn, medan du städar."

/S

Tre Österrikebilder bara

Tre små bilder.

Subtila företagsnamn.


Så här ser det ut efter svenskjävlarna varit och druckit kaffe, i bakfyllan:


och yeah... jag säger yeah, YEAH!!! Nu snackar vi skivor man ska köpa!


Das wer alles.

I morgon ska jag höra vad de säger om mig...

Ja... hmm.
Det var en annorlunda upplevelse då.

... Att åka till Österrike, med hela jobbet och en del av stadens politiker, i en och samma överdimensionerade 55-personer stora flock. Det kändes lite som... en gymnasieresa. Fast med vuxna människor.
Alla tänkte bara på kvällarna... och nästa bier... och Jägermeister... och så vidare.
Bara fest, fest och fest.

alltså. Jag blev inte överraskad. Men ändå. Bara kul att uppleva. :)

Hmm... det var så sant.
Jag var nykter. Umgicks med certain assorted people. Faktiskt så mycket att det, i dag på jobbet, skvallrats en hel del om mig. Tur jag hade semester i dag. :D Får väl se exakt vad som sagts, när jag kommer dit i morgon.
Ja... kort sagt: Jag bodde i enkelrum. Men inte sista natten. Då bytte jag, så jag fick bo i deras dummelrum... tillsammans med en av dem.

... sedan sov samma person här hos mig, innan hon åkte hem en dag senare.

Villrådig och vet inte riktigt vad som händer. Men... jag tänker inte lova saker jag inte vet om jag kan hålla. Det går inte, just nu.
Men det känns så bra.

Hi ho, hi ho, to Austria we go.

Tillfrisknat har jag.
Förstås - kan ni kanske tänka... eftersom det var en liten evighet sedan jag skrev att jag var sjuk. Men det har liksom aldrig gått över. Jag sover på tok för dåligt - och mitt immunförsvar lider av det.
- Ungar: Se till att sova ordentligt! Annars blir ni som mig.


I övermorgon bär det av till Österrike. Det blir ett hektiskt schema med en massa skräpmöten och sådan skit. Jag siktar på att "komma bort", som en av mina arbetskamrater sa. "Skriv upp ditt mobilnummer här, i fall du skulle komma bort" och jag sa "Nej... jag kommer inte ha med mig den". Så... om jag kommer bort kan de inte hitta mig.
Excellent.

Vi ska lyssna på föreläsningar om hus och sådant. Hur de bygger och hur de... zzzZZZzzzz - alltså åååh!
Okej okej. Det måste ju finnas en anledning till att skattebetalarnas pengar går till att vi ska åka till Österrike. Men vem har planerat? Vi ska till och med sitta i möten, i Wien, på Lördag!
På en Lördag, i Wien. Då vill inte jag sitta i något MÖTE! Då vill jag ut och se staden. Så... det är på Lördagen jag planerar att bli lite osynlig och bara tappa bort resten av gänget. Ge mig ut och knaggla på Sveriges sämsta tyska.
"Ein bier, bitte" ... "Ein till!" ...

Men sedan har jag planerat att se Trollflöjten. Lite Mozart, när man väl är där. Njuta av lite fin-nöjen mellan glasen.

Måste bara ta reda på hur det fungerar med telefon och sms och sådant. Hur mycket kostar det hos olika samarbetspartners?
Sedan.. hur göra med pengar. Jag har inte tänkt gå och bära på några tusen Euro, i fickan.

Mina Traderaauktioner går sinnesslött trögt. Har annonserat ut varor värda 4-5000 och hittills har folk, under fyra dagar, bjudit för ca 330kr. Apor! BJUD!

och så bjöd jag själv på en Router. 410kr för en som kostar 1900, på Komplett. Jag satt och vakade och hade tänkt vaka in i det sista. Men sju minuter innan så kom min bror med sin dator och så började jag hjälpa honom... glömde bort tiden och en minut efter aktionen stängt uppdaterade jag sidan och såg att någon bjudit över, till 420.
Kunde inte min bror kommit typ 10 minuter senare?
... så som han alltid brukar göra! :-D

Oh well.
Det är väl också en del av livet.
Ta ingenting för givet. Slåss in i det sista. Bit, klös, kämpa och älska.

Auf Wienersehen.

RSS 2.0