I believe in miracles.

Ja, här sitter JAG och bloggar igen.

Planen är att sticka iväg från Umeå, på tisdag morgon. Åka åka och åååka nedåt så långt bensinen räcker - mot Sherwoodskogen... eh... Skåne.

Det finns SÅ många tankar som hoppar runt i mitt sinne just nu.
Hur ska jag göra för att "gå igenom" som en vanlig människa?
Jag vill så gärna... se ut som du! Gå som du... va' som du. D-U-U!
DET VILL JAG NU!
Bli en människa.
Försök inte lura mig. Jag inga konster tål.
Att känns till hur eld blir till, är mina drömmars mål.
Din hemlighet vill jag veta. Säg hur det går till! För så vill jag visst bli en man till sist. Och det är vad jag vill.

*dansar som en apa*

I dag har jag... Haft besök.
Min bäste vän har varit här och sovit hos mig. Min... absolut... allra bäste vän. Vi har tagit förväl. Det kändes inte alls bra. Det har krävts väldigt mycket energi för att klara av den här dagen. Ett farväl är aldrig lätt. Men vissa är fan enklare, ändå.

Ey.
Jag vill också ha ett stort, vinnande leende.
Shiny. Shim-shimmer like... a girl should.

Alltså snart blir jag skånifierad.

Men det finns vissa med allvarliga aspekter.
Jag, som inte riktigt klarar av att vara en vuxen människa.
Jag har aldrig lära mig det - från då jag var barn.

Jag fixar det här med att vara trevlig över en halvtimmes lunch

Men sedan blir jag rätt enformig. Jag har hela tiden varit totalt socialt missanåassad. Men jag HAR förutsättningar.

Jag kan klara det.

oh noez

Jag har... helt enkt..
enelt.
enkelt funderat på att vara full oftare.

mm

Tattoo too.

Jag följde med Maria till Red Dragon i dag och... så fick hon sin allra första tatuering. En som hon gått och trånat efter i ca 10 år nu. Nu är det gjord. Bild bifogas nedan.

Jag satt där och väntade och tänkte att jag skulle blogga därifrån. Loggade in hos min publisher och skrev en rubrik, men det gick inte att aktiveta rutan för löptexten. Så... det GÅR inte att blogga från min iPhone. Nu känns det faktiskt som att jag genast borde byta blogghotell. Det är ju löjligt att det inte ska gå att editera text med världens tredje största webbrowser (Safari). Tyvärr finns ju inte Firefox eller Internet Explorer till iPhone ännu, så jag kunde inte testa om det fungerade med någon av dem. Men ja... visst. Det fungerar ju med Firefox här hemifrån. :) (även om en browser i en dator och en i en mobiltelefon inte riktigt är samma sak. Jag kan inte tänka mig att den här sidan inte skulle fungera om man satt vid en Mac och använde sig av Safari)

enough nördprat.
Här kommer bilden på tatueringen:


PirateBay nedlagd?

Nej då. Piratebay är inte nedlagd.

Den är bara lite svårare att nå.

Om du inte kan se den och är otålig... byt din DNS.
Det går alltså ut på att du inte ska använda din egen leverantörs DNS-adresser - utan du ska använda DNS-adresser från OpenDNS.

Instruktioner här:
https://www.opendns.com/start/computer/

När du gjort det kan du komma in på www.thepiratebay.org igen.

Push it... push it real good.

Jag gick ju ned från 78 kilo till 69, när jag tränade.
Sedan gick jag upp till 76 igen och... nu har jag gått ned till 68 kilo (67,9) - och det utan att träna på gym eller ens sköta min kost. Jag tycker jag har misskött mig ganska kraftfullt med mer öl, glass och lika mycket godis som förut. Maten är inte direkt GI men... ja... antar att det är bra att dela ut tidningar ändå. Man springer ju på och svettas som en elak ekorrunge.

Nu fattas det bara att vi äntligen lyckas flytta. Att jag hittar ett lämpligt löparspår och att vi installerar vårt hemmagym. Än så länge har jag två par hantlar... jar har förhöjda golvgrepp för armhävningar, Maria har en stooor rockring med tyngder i (jobbigt!) samt ett hopprep. Hon har även en sådan stång man sätter i en dörröppning, så man ska häva sig upp som en galning. Sedan har vi boxningshandskar och en 'mits'. En stor en. (ja... en sådan man håller i, så att den andre ska ha någonting att slå på) Vi ska köpa ett par små sådana också. Vi har även funderat på att köpa en stor säck och sedan så har JAG funderingar på att köpa ett "multigym". En maskin för 3500 kr. En sådan som brukar stå på de flesta gym - där man kan sätta sig och träna både ben, armar och rygg och sådant.
... samt ett flipperspel.

Det känns som... om jag bara går ned i vikt så kommer jag inte direkt få den kroppsform som jag vill ha.
Jag vill inte nå min idealvikt och ändå bara se ut som en liten blek sticka med synliga revben och fortfarande en mjuk och saggig liten lätt vägande mage. När jag nått ner till min idealvikt så tycker jag det borde gå väldigt snabbt att träna upp mig så jag har åtminstone hälften av den muskulatur jag hade innan förra sommaren.

Och ja.
Nu har jag ju nått ned till den vikten.
68 kilo, säger alla BMI-tabeller. I'm there.
Let's lyfta skrot i hemmet. och let's löpa i skog och mark.

Det kommer bli lite roligare att springa nu när jag har min fantastiska iPhone.
Jo, faktiskt... den är riiiiktigt bra. Jag ångrar inte köpet en enda sekund - TROTS att Apple har sina hyss för sig med att stänga så man inte kan kopiera saker fram och tillbaka och att man måste använda jobbiga iTunes för att lägga till saker till telefonen osv... för iPhone är verkligen och massivt BRA. Jag trodde inte den skulle vara så bra. Men allt, ALLT känns genomtänkt och i stort sett alla funktioner fungerar bara så bra som man hade kunnat drömma om.

I natt började dock min iPhone låta pling, då och då. Och det syndes inte på skärmen varför den lät pling.
Det var grymt störande. Det är självklart att det måste synas vad som pockar på ens uppmärksamhet.
Först trodde jag det var e-mailpushen som lät pling - när jag fått nya mail.
Det står dock ingenting. Det syns ingen liten etta eller tvåa på e-mailikonen... men jag chansade och kollade. De två första gångerna så hade jag, mycket riktigt, fått mail.

Happ. Synd att det inte STOD att man fått mail då, tänkte jag. För när det är så där så måste man ju höra plinget för att veta att man fått något.

Men sedan när jag var klar med turen så plingade den och... så FANNS det ingen mail i lådan.
Vafalls?
Vad fan tutar du för?

Nu på morgonen/förmiddagen så har den ånyo gnällt och hävdat att någonting hänt.
... ända fram tills jag lade den på vänstra sidan om datorn, i stället för på den högra.
Plinget kom liksom fortfarande från höger.

Jobbtelefonen... behöver laddas. Det är den som låtit - hela natten.

Korkad Sabadon. :D

Fördelen är ju såklart att iPhonen alltså inte har något hyss för sig. Jag tyckte det verkade skumt att den bara skulle låta en massa utan att bry sig om att meddela vad den vill.
Nackdelen är att mitt e-postkonto inte stödjer push. Så jag kan inte få nya mail skickade till min telefon automagiskt. That's a tragedy.
Jag får läsa runt lite på nätet och se om jag kan byta mailleverantör.
Eller kanske ringa min nuvarande och höra om de jävla amatörerna (förlåt mitt utbrott... men det är en lång historia. De totalt värdelösa) har någon push-funktion och hur man går tillväga för att aktivera denna.

Life is a bitch, and then you start to wonder why the word bitch is a bad word.

I kväll är det jobbigt.

Hela familjen var ute i mina föräldrars stuga och hade någon sorts farvälmiddag för mig. Såhär efteråt befinner sig mitt känsloliv i ett riktigt kaos. Jag flyttar från det enda jag har - till ett ställe där jag inte har en aning om jag kan hitta någonting. Och med mina sociala förmågor och bristande självförtroende så kan jag tyvärr bara känna att jag INTE kommer finna sådana saker som vänner. Jag flyttar för att gå en utbildning och jag flyttar med Maria. Men inte ens DET är ju helt 100% säkert. Hon kankse hittar jobb på en annan ort - så jag bor ensam i Malmö under veckorna eller nåt?
Ja... vem vet.

Det finns nog ingen som har sagt att man inte ska känna någonting, när man går genom livet?
Men att gå omkring med en klump i halsen hela tiden ska väl ändå inte vara nödvändigt?
Jag börjar bli trött på att inte må bra.
Ibland är det såklart helt okej. Och jag har saker att glädja mig över men... det är lite det som är problemet. Även de saker jag kan glädja mig åt har jag en hel del oroskänslor inför. Och det är antingen 98% glädje eller 98% sorg.
Jag blev antagen till utbildningen: Lysande... glädjetårar... det första riktigt bra som hänt mig sedan 1932... etc. etc. Det kändes helt enkelt inte helt normalt att bli så överlycklig av en sådan enkel sak som att bli antagen till en utbildning.
Men ni måste förstå att det inte brukar hända så positiva saker i mitt liv.

... å andra sidan brukar det inte hända så jobbiga saker heller, som att flytta ifrån sin familj. Och de senaste åren (2) har det hänt saker som gått långt utanför min sedan tidigare definerade skala från negativt 10 till positivt 10. Det händer plötsligt saker som ligger på MER; eller MINDRE än dessa 10 som jag hela mitt liv vant mig vid såsom ett topputslag av känslostorm... och jag klarar då av förklarliga skäl inte riktigt av att hantera dem.

Sedan så har jag och Sofia kommit överens om att jag måste söka mig till primärvården i Malmö - för att försöka få till en riktig utredning angående ett tillstånd som vi tror att jag gått och burit på - i hela mitt liv.

Mer hemlighetsfull än så kan man väl inte bli?

(Rubriken: Jag och Sofia hade en "djup" och "meningsfull" diskussion angående uppkomsten av ordet 'bitch', som ett negativt ord, i det engelska språket. Sedan undrade vi också varför man inte använder det svenska ordet 'hynda', när vi säger något liknande i det svenska språket... utan då har vi valt att använda 'hora', eller nåt.
Djupt va?)

I dag...

Sådär. Nu har jag klippt mig och skaffat iPhone 3GS.
Tiden för flyttlasset ombokat till söndag den 30:e
Nu börjar det kännas lite läskigt.
Vi åker troligtvis ned redan den 1:a September.
Nu på sändag har familjen ett grillparty.

I morgon...

En ny dag. Nya saker.

Jätterolig jag är.

Alltså. Det avslutande i förra inlägget var såklart ett skämt.
Det kanske inte framgick tillräckligt tydligt att jag ju inte HAR någon telefon nu. Så... ni kan inte ringa för att prata med mig.

... ja men jag FÖRSÖKER i alla fall vara rolig, okej? :)

Them phones will drive us crazy. And then give us cancer!

Jaha... då har jag sålt min nya telefon. Det blev en förlustaffär på ca 1800 kr - och den är inte ens två månader gammal. Men det var ju ungefär så mycket den är värd - egentligen. Det är en ganska kass telefon och jag kommer för alltid att bojkotta skräpföretaget Lucky Goldstar Electronics (LG). De bygger saker som de inte orkar bygga färdiga innan de skickar ut till butikerna. Sedan bryr de sig inte ens om att försöka uppdatera någonting i efterhand. De bara vänder köparna ryggen till och börjar bygga nästa skräppryl.

Trist. För de saker som inte innehåller hundra buggar är ju faktiskt bra. LG har en del bra saker. Men ett företag som behandlar sina kunder på det sättet... näpp... bort!

Så nu ska jag köpa en ny. Det blir antingen en iPhone 3Gs eller en HTC Magic.
ujujuj. Jag trodde inte jag skulle befinna mig i den här situationen REDAN. För bara lite drygt två månader sedan satt jag och kollade upp ALLT - för att slutligen komma fram till att LG Arena verkade vara bäst.
Och... om den bara hade hållit vad den lovat... varit buggfri. Då skulle den banne mig varit bäst också. Det står jag för. Hårdvarumässigt var den BRA.

Nä. Nu ska jag beställa en ny.. dricka lite cola... äta lite choklad och slökolla på friidrotten, i bakgrunden.
Isinbajeva rev ut sig på ingångshöjden, i damernas stavhopp. Fröken världsrekord tänkte väl, som vanligt, hoppa in och slå ut alla konkurrenter redan i första hoppet... men hon klarade inte den höjden alls och blev nu SIST i VM-finalen. Ajsan ajsan. Lite begränsande att man inte kan dopa bort nerver. DET skulle blivit ett kanske än mer populärt fusk? :-/

Hon borde förresten döpa om sig till Isinbajbajeva.

Nu hörde förresten en flyttfirma av sig. Flyttlasset går på Söndag... sa vi. Men jag ska ringa honom i morgon och fråga om det går att ta nästa söndag, i stället. Så om nästan två veckor.
Och... den helgen kanske man borde åka förbi Lycksele också. Hälsa på de nordiska djuren.

... eller kanske skulle hon heta... Missinbajeva?

Någon som vill ha jävla billig 2-sitssoffa?
Fåtölj?
Vardagsrumsbord?
Dator?
Dubbelsäng?
En smäll?
... bara hör av er. Ni vet att ni vill.
Om inte annat, så bara för att prata lite. :)

Diskmaskinen surrar och jag packar vidare.

I dag skulle flyttfirman höra av sig... men de har såklart inte gjort det. Jag måste ringa dem tidigt i morgon.

Jag var hos min arbetsgivare, i dag, och hörde efter om jag kunde sluta ett par veckor tidigare.
Det såg problematiskt ut.
Mitt dilemma är ju att jag faktiskt inte kommer att vara kvar här de sista typ 10 dagarna - oavsett vilket besked jag kommer att få från dem. Han sa att jag skulle ringa honom den 28:e, så får vi se om han hade lyckats fixa det.
Så... han försöker i alla fall.
Han hade ju kunnat säga nej, nej, neeej - bara.

Jag är måttligt road av onsdagar, nu för tiden. Den förbannade dagen då man ska bära ut Bil & Bostad. Det blir mer än dubbelt så mycket tidning, sett till massa. Så allt ryms knappt i väskorna. Eller... senast gjorde det inte det. Och regnade gjorde det också. lajbans.

I övrigt så... är... Maria i skåne. På anställningsintervju.
Fast det var ju för några dagar sedan, så intervju är över nu. Nu sitter hon bara och tok-slöar en massa och äter gratis mat hemma hos sina föräldrar.

Eller ja.
Okej.
De har köpt nya vardagsrumsmöbler på någon konkursauktion. Så nu kan man sälja de som vi h... ööh... de som JAG har här ;) I dag ska de åka till Malmö och flytta in sofforna och fåtöljen.
Undrar om det var något bord också? Well... det var en säng i alla fall. Så mycket vet jag.

Katten har redan flyttat.
Han bor nu i Skåne.

Själv sitter jag och gör nyttiga saker som: tittar på youtube.
Alltså. Vad ÄR detta?
En ny OS-gren?På tal om det så skulle Maria kanske köpa en ny laptop. En sådan liten Asus Eee. En modell 900, med 8,9" skärm och jättelite lagringsutrymme och Linux. Då ska hon sälja sin nuvarande laptop, som ju faktiskt är en bra laptop och fortfarande har två års "hämta-på-platsengaranti" kvar.

Här är förresten en bra nyhet för Sofia... som ju väntar på sin nya iPhone.
Civilization för iPhone

Vin tonight.

Jag vet.

Jag har inte skrivit någonting på ganska länge nu. Jag befinner mig i ett stycke liv, som inte direkt är särskilt händelsefyllt. Vi packar och vi planerar. Om lite drygt en månad går flyttlasset - till Malmö. Det är läskgt... det är kul... Förhoppningsvis kanske där finns någonting som kallas vänner. Jag har ett par personer som jag haft kontakt med, som jag hoppas kunna hålla okej kontakt med, när jag väl bor där nere. Sedan så hoppas jag kunna låtsas vara en helt normal människa - och få kontakt med mina studiekamrater. Marias familjemedlemmar är ju också rätt okej. :)

Menmen.
Jag har inte vidare mycket att skriva om - och när jag inte har mycket att skriva om så låter jag bli - hellre än att trakassera mina läsare med ingenting. Med skräp.

Nu sitter jag och Maria och testar viner. Maria är en sådan som knappt gillar någon alkohol alls. Allt smakar typ sprit, eller hur man ska beskriva det. Även alkoläsk, cider och öl. Men nu har vi hittat ett par sorts viner som hon tycker smakar ganska okej. Vi köpte även lite annat, typ öl, cider, alkolä.... ja... allt det jag skrev tidigare. Och en Turkisk peppar. (Även om det nu är ganska lätt att tillverka själv, menmen)

Enda lediga dagen är ju söndag. När man bara har EN ledig dag/vecka så blir man lite mer benägen att fly verkligheten den enda kväll man faktiskt kan göra det. Så... Nu är det lördagsmyyyys. (med ändrad dag, men en jäkla låt att sätta sig i huvudet)

Hmm... nya surroundljudet är helt okej. Ska bara köpa en rca-switch också.

Ha det bra. Jag återkommer, när jag har någonting intressant att skriva om. Jag ville bara att ni skulle veta att jag tänker på er. :)

RSS 2.0