Ooh, din mustasch är så sexig. Ge mig ditt kontonummer!

Okej... jag läste detta för några dagar sedan - men i dag står det lite om det i VK också. Anledningen är väl att det är några killar från Umeå som blivit lurade. Men storyn är alltså: Superhorny snubbe sitter och porrsurfar. Sedan hittar han en "tjej" som är skitsnygg och blond och putläppar och the shit. - Som mot all förmodan visar intresse!
Han får veta att hon vill visa upp en liten "show" i camen och säger att det kostar 200 kr.

Såklart han sätter över pengarna. Pumpar i sig sin Viagra intravenöst och trycker på den blå knappen för att se hennes kamerabild.

Nå... jag kan citera här, vad han sagt själv:

"En av männen från Umeå blev av med 104 000 kronor. Han säger i polisförhör:

- Jag fick kontakt med en tjej via MSN runt 23-tiden på kvällen, vi började chatta. Plötsligt fick jag ett förslag om att se en "camshow". Det skulle kosta 200 kronor, har jag för mig. Mannen satte över pengarna, men fick sedan ett meddelande från den misstänkte sexbedragaren att det inte hade fungerat.

- Hon bad mig skicka över ytterligare 500 kronor, men inte heller det ska ha fungerat.
Då bad hon mig om en kod eftersom hon glömt sin säkerhetsdosa på jobbet. Hon fick en kod och sedan ytterligare en eftersom hon skulle betala en räkning.

När han sedan kollade sitt konto såg han att det saknades 104 000 kronor.

- Jag gjorde ingen polisanmälan eftersom jag skämdes, säger mannen i polisförhör."

hahahahahahaha!! :D

Det är ju så förbannat KORKAT!!! Alltihop.
Okej att det finns de som sitter och köper camshower. Det är lite korkat. Men resten är ju för fan bara helt sanslöst. Hur klarar sig en sådan snubbe ute i vardagslivet? Hur kan en sådan person ens ha över hundra tusen på sitt konto? Han borde vara på tok för DUM för att ens ha ett jobb!

Om mina 200 kr "inte kommit fram" så skulle jag såklart själv kolla att jag skrivit in kontonumret rätt... och när jag verifierat detta så skulle jag fattat att det var en bluff och INTE sätta in 500(!) till.
Och... varför 500? Det var ju 200 det kostade. Ringde det ingen varningsklocka då, när summan bara spontant ökades på med ytterligare 150%? *moron!*

Sedan behöver jag knappast fördjupa mig i exakt hur super-korkat resten är. Jag tror inte jag har tillräckligt kraftfulla ord för att håna honom för det där att han ger ut koder till någon okänd tjej på nätet, så att hon ska kunna logga in på hans konto!
Hur... jävla... kåt kan man vara?

Det är med stor sorg jag härmed tvingas kapitulera. För här bekräftas ju, med all oönskvärd tydlighet, den där myten att vi män har två hjärnor varav endast en kan användas - åt gången.

Sedan fanns det fler än en också. Det var två från Umeå, en från Nordmaling och sedan vet jag att det är fler från resten av landet. VK skrev bara om detta just för att det var ett antal av dem som bodde här i närområdet.

Jag har ju alltid sagt det att folk som är så här fruktansvärt dumma är VÄRDA att bli lurade. Egentligen borde total dumhet belönas med sterilisering också.
Inte kastrering, såklart. Hur ska andra låtsasstrippor kunna lura honom då? Det vore inte rättvist mot dessa - att ta bort deras säkraste nikomstkällor.
Hopp om nuppa bör han väl få ha kvar... jag vill bara inte att en sådan persons obeskrivligt korkade gener ska föras vidare. :)

Sedan, som jag tidigare skrivit: Jag tycker såklart inte om att det finns personer som lurar andra - på det här viset.
Men jag är knappast förvånad. Så länge det finns folk som är så gravt lättlurade så är det en lönsam och väldigt enkel branch.

Ett gott skratt förlänger livet.
Nu kommer jag leva minst en månad till.

By the way. När du har tid - och har läst färdigt min blogg - så kan du kolla in:
Darwin Awards.com

Musen blinkar blå.

Nu har batterilampan på musen på jobbet blinkat i sju arbetsdagar. Samma sak hemma... lampan på den musen har blinkat i mer än 10 dagar (inte arbetsdagar, dock). Jag har använt musen här på jobbet säkert 6 timmar/dag och den i hemmet... ja... på tok för många timmar per dag. Säkert 5 i alla fall. Kanske till och med 6.
umm...
Borde det inte vara så; att när lampjävulen börjar blinka och böla "byt ut batteriet" så ska batteriet vara i det närmaste helt SLUT?
Här sitter jag med nya batterier redo att plugga in - men jag får aldrig använda dem. Jag totalvägrar ju att byta batterier så länge mina möss faktiskt fungerar!

De nya batterierna hinner ju ligga där i sina förpackningar och ladda ur sig helt spontant - under tiden det tar för de här att ta slut.

Om han är en man av folket... vad är då jag?

Ja... i går var jag och skulle hämta ut biljetter till morgondagens förhandsvisning av Slumdog Millionaire. En film som jag läste om för flera månader sedan och sedan dess längtat efter.
Tänkte att eftersom det handlar om Indien så kanske det inte skulle bli några problem att få sig ett par gratisbiljetter då. Jag är inte längre guldmedlem i bioklubben, så jag fick inte hämta biljetter under måndagen - utan jag måste vänta till tisdagen, då vi silvermedlemmar får chansen. om där finns några kvar - vill säga.
Det fanns biljetter kvar. Men inte tillräckligt många.

För... natten mot Måndag så gick såklart oscarsgalan av stapeln och filmen fick 8 oscars. Så... givetvis blev det nu massiv uppslutning. När jag kom dit en kvart innan öppningstid så stod där ca 200 personer. Jag var chanslös.
Jag får ladda hem den. [problem solved]

Mamas and the papas hårddisk börjar rasa. Det är anledningen till att deras dator betett sig lite konstigt på senare tid och nu på en vecka inte kunnat starta. Men jag felsökte lite och får väl beställa en ny. Kostar ju inte SÅ mycket. 700kr, ungefär. Mamma blev nöjd. Hon hade väl trott på 2-3000.
Men... de har fan haft datorn i fyra år och fyra månader nu. Det var ca två år mer än vi trodde. :)

... vilket får mig att inse hur gammal min hårdvara i stationära är. När jag köpte datorn åt mina föräldrar så var jag avundsjuk. Den var så modern och kraftfull jämfört med min.
och... eh... jag har inte bytt ut någon hårdvara i min dator sedan dess heller. Det som sitter i min dator måste ju vara kanske 6 år gammalt.
Och jag som alltid varit en sådan som uppgraderat till det nyaste.
My long lost hobby.

Anyhoo.

Victoria gifter sig med en man av folket.

:D

En man av folket som köper en briljantslipad diamantring med 57 fasetter... värd en halv miljon kronor.
Nåväl. Han kanske har vunnit på Triss? Det är därför det tagit så lång tid för honom att fria. Stackaren har inte haft råd med en ring!

Nä. Det var tur att jag aldrig gifte mig. Vigselringar har verkligen börjat kosta skitmycket!

Hon förärade mig med ett nattligt besök.

Så har jag suttit här på jobbet - en hel dag- utan att lyckats motivera mig till att göra något. Jag får sikta in mig på att komma ifatt i morgon, i stället.
I går tittade min flickvän förbi - på hastigt besök. I dag har hon suttit i kommunfullmäktige och för en halvtimme sedan ska hon ha åkt hem. Så vi hann inte träffas vidare mycket. Vi åt i och för sig lunch tillsammans i dag. Vi får se om hon kanske kommer hit på fredag också.

Det är svårt utan tid.

Sedan vann inte min favorit, Mickey Rourke, någon Oscar som bästa skådespelare. Utan ärkepuckot Sean Penn. Sean Penn som inte ens är en bra skådespelare. Han är lite som Keanu Reeves. Ser likadan ut hela tiden. och ja... jag anser att han såg likadan ut i 'I Am Sam' också! Samma minspel, samma ögon. Samma hustrumisshandlande jävla Sean Penn.
Men i alla fall. Synd.
Mickey Rourke gjorde en bra roll i en bra film (The Wrestler). Men jag antar att han blev lite utsatt för en kupp. Det talades ju faktiskt om att han skulle vägras få en Oscar på grund av sitt förflutna.
Så man kanske valde att inte rösta på honom, av rädsla för tjafs och bjäbb.

Nä... nu ska jag sluta för i dag. Bege mig ut och ta en promenad, som vanligt. Gå förbi OKQ8 och hämta ut mina nya kläder - samt köpa en chokladbit av... normalformat.

Det går visst lite bättre för Sofias katter nu.
Inte så att de verkligen kommer överens... men lite bättre. När katter nosar på varandra i åtminstone EN sekund innan de börjar fräsa så finns det hopp.

hopp hopp.

Havsbotten eller ett grill-galler?

Det räcker inte med gamla skepp som blivit nedmonterade.
Nu har man hittat Atlantis också.
Tänk vad Google är bra. Leve Google. Hurra, hurra, hurra.

De måste jobba väldigt hårt på Googles marknadsföringsavdelning - för att kränga ut all denna PR till världens tidningar. Det ger bra uppmärksamhet när tidningar som Aftonbladet och The Sun osv smäller upp blasket på bästa läshöjd.

Men om det verkligen ÄR Atlantis då?
Då kommer jag bli ledsen.
För det skulle betyda att en av mina favoritserier - Stargate Atlantis - skulle kännas HELT påhittad och inte speciellt trovärdig alls ju. :-( Suck.

Nä. Nu är det snart helg. Ha det så bra.
Jag tror jag ska gå och plåga mig med lite hockey i morgon. I kväll? Jag vet inte. Kanske köpa en tolvpack folköl... sätta mig och kolla på finalen av På spåret... och sikta på att bli lika packad som Ingvar?

... och på tal om alkoholister:
Lät inte den där ägaren till telecomföretaget, som står åtalad i Pirate Bayrättegången, som en riktig outcast? En typisk sån där gammal slemmig småbrottsling som alltid försökt nå fördelar genom att fiffla och söka sig till skumma affärskontakter som t.ex. Israeliska annons-säljare? En... Go' gubbe, liksom. Talar lodis-göteborska med vissa inslag av "världsvan" stockholmsk  accent.

Instinktivt känns det lite dumt att de bakom Pirate Bay har haft någon kontakt alls med honom. De ångrar sig nog. En klumpig halvgangster som öppet skriver om en massa saker i sina mail.
Även om inget av det har något med målet att göra så är det sådant som kan få en tekniskt okunnig ordförande och tekniskt okunniga nämndemän att gå på de tekniskt okunniga åklagarnas totalt irrelevanta frågor och babbel om absolut ingenting.

De slänger ut DAGAR på att försöka pressa killarna att "erkänna" att det går att hitta torrents som leder till illegalt material... när detta aldrig förnekats av någon. Åklagaren förstår ju inte ens vad åtalet gäller.
En parodi på en rättegång - som på grund av okunskap kan sluta exakt hur tokigt som helst. Det närmaste, på rättviseskalan, jag kan komma att tänka på är poker. Den som håller masken bäst - vinner.

Bilder på katter är alltid bra.

Ja just det. Jag höll faktiskt på att glömma... men jag var ju hos mitt ex senaste helgen... hon har skaffat två nya katter - vilket såklar inte gick HELT bra då hennes gamla tjuriga och tekniskt sett galna katter reagerade på det oförutsägbara förutsedda sätt som vi nog båda hade fruktat. Dvs: två småkatter som lever i harmoni och klarar av varandra sätter käppar i de äldre djuren och.... så börjar DE två bråka. Jättebäst.

Men de små katterna är fan gulliga as shit ändå!

aww

Babelfish översätter så bra!

Saken är den, att... när jag får ett brev - så blir jag glad!
För det är faktiskt inte särskilt ofta jag får ett. Så när jag ser ett vitt, något grå, kuvert pulsera där i någon valfri community så blir jag naivt förväntansfull och hoppas det är någon person som tycker jag verkar vara lite intressant och kanske vill göra ett försök att lära känna mig.

Ja, jag menar:
En kopp te är ju bara så bra!
Det FÅR hemskt gärna vara någon av de jag redan känner - också. Det är vad jag hoppas i andra hand.

Jag blir dock lite trött på den här typen av brev som jag nu fått ganska många av, på senare tid.

-----
Avsändare xxxxxxx T23 från Bjursås i Dalarnas län
xxxxxxxxxxx@yahoo.com Skickat: Idag kl 13:04

Hej min kära, Mitt namn är flora Nelson, jag är enda tjejen, jag såg din profil idag på (http://xxx.xxxxxxx.xx) och blev intresserad i dig, kommer jag också vilja veta mer för dig, och jag vill att du ska skicka ett mail till min email adress så kan jag ge er min bild för att du ska veta vem jag är. Här är min e-postadress (xxxxxxxxxxx@yahoo.com)
Jag tror vi kan gå härifrån! Jag väntar på ditt mail till min e-postadress ovan.
Försök att kontakta mig med min e-postadress på (xxxxxxxxxxx@yahoo.com)

tacka.

flora.


Hello My Dear, My name is flora Nelson,i am single girl, i saw your profile today at(http://www.helgon.net)and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am. Here is my email address (flora_nelson10@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above.
please try to contact me with my email address at (flora_nelson10@yahoo.com)

thank.

flora.
-----

Alltså visst.
Brevet i sig blir ju, för en språkchef som mig, ganska kul.
Översättningen är förträfflig... i alla fall sett ur en humoristisk synpunkt.
"jag är enda tjejen” Jag synar det påståendet. Jag har sett minst ett PAR andra tjejer.
”Jag tror vi kan gå härifrån!” Yeah... you do that! Vinkevink. :)
”tacka” Varför ska JAG tacka? Jag förstår inte. Satans krävande tjej.

Sedan finns det vissa små funderingar som hur jag ska kunna veta vem hon är, genom att få en bild?

Men i alla fall så är det ett störande brev och... jag kan inte för en sekund förstå varför dessa skickas ut? VEM orkar sitta och författa detta brev? Översätta det? Registrera sig på en massa communities och spamma ut dem bara för att försöka lura i folk att de verkligen verkligen är en 23-årig tjej från Bjursås som heter Flora?

Han är enda tjejen?
Det är ju så förbannat genomskinligt. Den som skrivit det MÅSTE vara en total idiot. Eller?
Sedan den kritiska frågan: VARFÖR? I vilket syfte? Vad kan personen tjäna på/få ut av detta?
Inte bara en idiot, således. Utan en idiot med ett ofattbart tråkigt liv. Jag kan inte förstå exakt hur tråkigt en sådan människa måste ha för att finna det VÄRT det att göra detta.
Jag må själv vara deprimerad och må skit och sitta och vara hur ledsen som helst över att jag inte har någonting alls att göra men... jag är inte i närheten av det där.

Om jag skulle börja ha så tråkigt att jag allvarligt funderar på att skicka ut hundratals spambrev där jag hävdar att ”My name is Charlotte. If you add me to your msn - I will send you 14 nude pictures of me, so that you can masturbate to them while I sit and giggle at your stupidness” så hoppas jag faktiskt att jag först skulle tagit livet av mig.
För SÅ patetisk vill jag aldrig, aldrig bli. :)

Men du:
Jag är enda killen! Tänk på det - och använd kondom (helst när ni äter ägg). Ha det bra.

Musik ska byggas utav betalsamtal.

Det... bär mig lite emot att skriva om melodifestivalen men... efter förra helgen snyftades det ju så mycket om hur konstigt och dyrt röstningssystemet blivit och... det var helt enkelt ett jävla liv och gnäll! Det var drev efter drev och i Aftonbladet hölls det en omröstning (Ja.. vad hålls det INTE an omröstning om?) :) där det kom fram att mer än 95% av alla skulle SLUTA rösta på melodifestivalen. 95%... det är ju skitmånga. Då kan man såklart kalla det nya (för mig totalt okända) systemet en rejäl flopp.

Men jag anade att det inte riktigt skulle se ut på det sättet, ändå, när det väl melodifestivalades nästa gång.
Mycket riktigt... nu i helgen slogs det nytt röstningsrekord.

Det var verkligen inte illa pinkat av de 5% som fortfarande röstar. :D

*ironi* Det bevisar bara att motivation slår klass. De 5% fanatiker som nu var kvar gjorde ett mycket bättre jobb än då de tvingades trängas med alla dessa omotiverade medgångssupporters som nu (om man får tro AF's omröstning) lämnat skeppet.
Malmös hockeylag klarar sig mycket bättre nu - med halva sitt lag fyllt av juniorer - än det gjorde tidigare när de hade alla dessa världsstjärnor i laget.
Likaså: Jag skulle göra fler ärenden per vecka om jag bara fick sitta här 2-3 dagar - i stället för 5. Jag har sagt det till chefen... men jag tror inte han förstod logiken.

Om han läser min blogg kanske han gör det. :)

Skattjakt.

Nu hävdar någon att han funnit det förlista och förlorade skepp som 1822 var på väg med guld och silver från Veracruz till någon stackars kämpande liten hamnstad. En orkan senare så förliste så skeppet efter det blåst iväg till något ställe långt upp i Texas som kallas Barkentine Creek. (och det kallas väl det i dag för att skeppet var av typen Barkentine).

Nu har någon jeppe suttit och kollat på Google Earth - och upptäckt att han sett mönster i marken som kan vara detta skepp. De har varit där med metalldetektorer och de har givit utslag. Nu har de vänt sig till markägaren - i hopp om att denne ska ge dem tillstånd att gräva. Men han säger nej. Nu är det domstolen som ska säga sista ordet.

umm.
Men...
Varför inte ta lite tid och läsa på om vad som hände det där skeppet då?
Det har jag gjort:

Strax efter orkanen hittades vraket av comancheindianer. De tog med sig åtta krukor guld, men när de blev attackerade av ett gäng Karankawaindianer så gömde de sina krukor någonstans mellan vad som i dag är Refugio och Austwell. En Comancheindian reste tillbaka dit för att leta efter guldet, år 1855. Men om han hittade det eller ej - det vet man inte.

Hur som helst: under andra hälften av 1800-talet så var detta skeppsvrak en liten turistattraktion (tack vare att det låg mitt på prärien) ända tills skeppets trä användes till att bygga en ranch. Ingenting finns kvar av skeppet - utom områdets namn. Så... HUR kan den här killen få för sig att han ser skeppet på Google Earth?
Hoppas verkligen domstolen också läst på lite historia. Den verkar ju inte direkt vara särskilt "hemlig". Skeppet fanns där... men inte nu längre. Mystery solved.

Sure. De där krukorna med guld återstår väl att bli funna... kanske.
Men det låter LITE för mycket 'Leprechaun's pot of gold' över det.
Nä... lägg ned.
Sluta störa markägare nu. :)

Papegoj Charlie åt i alla fall inte ungar.

Ja... den är lite lång och har inget ljud och är egentligen ganska tråkig men... så fin. Och man kan lägga till EGNA kommentarer.
Men jag är en sådan som fascineras av komiken i det vardagliga.
Barnet som försöker berätta att hon VISST kröp in i maskinen... Praokillen (som tagen ur Simpsons) som bara gör sin plikt - och putsar sina fönster... även efteråt... som om ingenting hänt. *pff, pff... wax off*

Nåväl. Håll till godo.


Var borta i 15 år.

En man från Piteå stack från sin familj, för 15 år sedan. Han tog ut 400'000 från familjeföretaget och stack till USA. Lämnade sin fru (ja.. jag VET inte om de var gifta, men) och 3 månader gamla barn.

Nu har han återvänt.
Systern tycker såklart att det är fantastiskt roligt att återse sin bror.
Men... Bara för att brottet är preskriberat så kommer han tillbaka. Kul för somliga... men mindre kul för hans ex och hans ex-svåger, som var delägare till företaget han länsade.
Ja... jag vet inte hur jag skulle känt... men om jag vore den där gamle svågern så skulle jag väl knappast bara gå fram och skaka hand och välkomna honom tillbaka till stan. "Men berätta nu... hur var det i Florida?"

Han har länsat företaget de hade tillsammans... han lämnade hans syster med ett nyfött barn.
Det är väl då ens gamla boxningsträning skulle komma väl till pass, liksom: "HEJ!" *thud*


Vita Orm.

Okej... det var ju 100 år sedan de var som störst, men... ändå: Oj!
Whitesnake spelar i Umeå i sommar.
Jag menar: De VAR ju i alla fall typ "störst". En av de där jättebamsingarna till grupper under 80-talet.
Kanske har de inte, på senare tid, rosat marknaden lika bra som andra 80-talsikoner som Metallica och Depeche Mode osv lyckats. De har heller inte hållit lika länge på sina gamla hits som Iron "håller 100 år på EN bra skiva" Maiden har men... Whitesnake VAR ju verkligt stora.

Alltså jag vet inte om jag ska dit. Det är rätt mycket nu.
Först House of Metal, 2 dagar, med en massa grupper. En del kända och de flesta okända. Sedan blir det Satyricon. Sedan stå och sälja mig på gatan utanför Globen.. förlåt. Ericsson Arena... för att försöak få tag i en plåt till Metallica och så Sweden Rock Festival i sommar. Har jag råd/tid att lägga in Whitesnake också?

Fast det är klart. Det är på Kajen, i Umeå. Det går väl att ställa sig på en av broarna och höra/se lika bra ändå, änna?

Yeah, yeah. Det blir nog bra det.

Jag får se när club greyscale har öppet, nästa gång. Då ska jag dit. Med mina nya kläder, kanske?
De skickades i går. Borde få dem i dag eller i morgon.

Mahna Mahna

Och på tal om skönsång så... alltså jag vet inte varför - men plötsligt ville jag bara bädda in den här lilla videosnutten från mupparna. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om den egentligen är kul... eller om den bara är så (populärvetenskapligt uttryckt) kass - att den blir bra.

Men en klassiker är den, likafullt.


Afrikansk skönsång.

I Fredags ryckte polisen i Umeå ut på ett larm om förmodad kvinnomisshandel på hotell Gamla Fängelset. Raskt var de på plats och -mycket riktigt. Här var det något lurt på gång. Så de bröt upp dörren och stormade in till undsättning.
Bara för att upptäcka att det var en opersångerska som övade lite inför sina kollegor i en kör från sydafrika som f.n. gästar norrlandsoperan.

Min omedelbara fråga är då: Borde inte de byta opersångerska?
Det där kändes ju inte som något överbetyg, direkt.

Sunny shine time.

Solig dag i vinterland.
Blåser inte, snöar inte. Det är alldeles vitt på mark och tak.
Självklart lite kallt... men vad gör det?
Kasta av dig kläderna och rulla runt i snön. :)
Dagar som dessa lider jag inte särskilt mycket av att bo i norrland.
Problemet är att dagar som dessa är rariteter.

Alltså jag vet inte. Jag vet att det finns rötägg inom vår poliskår. Idioter som inte borde fått vara i närheten av att ens komma in på polishögskolan. Men jag är ÄNDÅ inget stort fan av polisförakt. Att sålla bort rötäggen får man fixa på ett mer demokratiskt och lagligt sätt än att starta upplopp.

Men jag kunde ändå inte låta bli att småle lite åt den här banderollen. Den var... lite charmig ändå.
Både det där med skånska dialekten i skrift - och sedan de fina fina grisarna med var sin liten polismössa. :)


Köp en hund i stället.

På efterlyst, i kväll, så pratar de om en snubbe som... ja... är helt vrickad, men ändå: Han har försökt bränna upp en lokal där ett pensionärspar låg och sov.
Narratorn säger: "Och det kunde blivit en väldigt allvarlig brand, då det äldre paret som sov i lokalen inte vaknade förrän brandvarnaren väckte dem"

eh...
Är det inte typ det en brandvarnare är TILL för? Brukar det vara så ovanligt att folk som sover inte vaknar förrän brandvarnaren väcker dem? Om det nu är så vanligt att folk vaknar innan brandvarnaren låter... varför HAR vi då brandvarnare.

Vi är lurade!
Brandvarnare... vår tids största scam. :)

Är 15% av Sveriges invånare knarkare?

En missbrukare med hemlig identitet har, av Göteborgs stads lokalsekretatiat, fått ca en halv miljon insatt på sitt konto - som han har hos Stadsdelsförvaltningen Centrum.

Ja... det var såklart ett misstag. Pengarna skulle gå TILL Stadsdelsförvaltningen Centrum. Inte någon missbrukare som hade sitt konto för socialhjälp där.

Nåväl. Snubben säger tjohoo! Packar och drar glatt iväg till Thailand för att spendera alla pengarna.
Missbrukare som han är - så har han förstås ingen hjärna kvar.
Jag kan fatta att han tror att detta är hans pengar nu... att sätta sprätt på.
Jag kan förstå att han kanske tror att de där pengarna kommer räcka hela livet - i Thailand.
Men de kommer såklart inte räcka vidare länge. Han kommer köpa SÅ mycket knark... han kommer bjuda på så mycket knark. Han kommer låna ut pengar till folk han inte känner och han kommer köpa tre prostituerade om dagen. Sedan kanske han blir rånad när han står och viftar med 5000 dollar i ett hörn osv osv. Pengarna kommer ta slut fort! Sedan får svenska staten lägga ut pengar för att han ska kunna ta flyget hem till oss igen - för att få reda på att han blir återbetalningsskyldig.

SJÄLVKLART. Återbetalningsskyldig.

Men som sagt. Jag kan förstå att han gör det där. Han har en väldigt väldigt liten hjärna kvar - efter allt knarkande.

Vad som är mer oroande är att i aftonbladets omröstning så är det drygt 15% av Sveriges befolkning som säger att de bara skulle spendera pengarna! :D
Hur många idioter FINNS det?

VET inte människor att det är ens egen skyldighet att hålla reda på hur mycket pengar man ska ha på sitt konto? Man kan inte bara hävda att: Jag trodde det var en travvinst! Eller: Jag trodde det var royalties, från tiden då jag producerade den där skivan med Dr. Alban och Thomas Brolin. Jag menar... det fungerar inte. Man blir återbetalningsskyldig - även om man inte själv gjort något fel.
Till och med räntan går man miste om. :)

Men ja... som jag undrar, i rubriken... det KAN ju hända att 15% av Sveriges befolkning faktiskt är i samma skick som den där killen. De har helt enkelt frätt bort hjärnan.

RSS 2.0