Ooh, din mustasch är så sexig. Ge mig ditt kontonummer!

Okej... jag läste detta för några dagar sedan - men i dag står det lite om det i VK också. Anledningen är väl att det är några killar från Umeå som blivit lurade. Men storyn är alltså: Superhorny snubbe sitter och porrsurfar. Sedan hittar han en "tjej" som är skitsnygg och blond och putläppar och the shit. - Som mot all förmodan visar intresse!
Han får veta att hon vill visa upp en liten "show" i camen och säger att det kostar 200 kr.

Såklart han sätter över pengarna. Pumpar i sig sin Viagra intravenöst och trycker på den blå knappen för att se hennes kamerabild.

Nå... jag kan citera här, vad han sagt själv:

"En av männen från Umeå blev av med 104 000 kronor. Han säger i polisförhör:

- Jag fick kontakt med en tjej via MSN runt 23-tiden på kvällen, vi började chatta. Plötsligt fick jag ett förslag om att se en "camshow". Det skulle kosta 200 kronor, har jag för mig. Mannen satte över pengarna, men fick sedan ett meddelande från den misstänkte sexbedragaren att det inte hade fungerat.

- Hon bad mig skicka över ytterligare 500 kronor, men inte heller det ska ha fungerat.
Då bad hon mig om en kod eftersom hon glömt sin säkerhetsdosa på jobbet. Hon fick en kod och sedan ytterligare en eftersom hon skulle betala en räkning.

När han sedan kollade sitt konto såg han att det saknades 104 000 kronor.

- Jag gjorde ingen polisanmälan eftersom jag skämdes, säger mannen i polisförhör."

hahahahahahaha!! :D

Det är ju så förbannat KORKAT!!! Alltihop.
Okej att det finns de som sitter och köper camshower. Det är lite korkat. Men resten är ju för fan bara helt sanslöst. Hur klarar sig en sådan snubbe ute i vardagslivet? Hur kan en sådan person ens ha över hundra tusen på sitt konto? Han borde vara på tok för DUM för att ens ha ett jobb!

Om mina 200 kr "inte kommit fram" så skulle jag såklart själv kolla att jag skrivit in kontonumret rätt... och när jag verifierat detta så skulle jag fattat att det var en bluff och INTE sätta in 500(!) till.
Och... varför 500? Det var ju 200 det kostade. Ringde det ingen varningsklocka då, när summan bara spontant ökades på med ytterligare 150%? *moron!*

Sedan behöver jag knappast fördjupa mig i exakt hur super-korkat resten är. Jag tror inte jag har tillräckligt kraftfulla ord för att håna honom för det där att han ger ut koder till någon okänd tjej på nätet, så att hon ska kunna logga in på hans konto!
Hur... jävla... kåt kan man vara?

Det är med stor sorg jag härmed tvingas kapitulera. För här bekräftas ju, med all oönskvärd tydlighet, den där myten att vi män har två hjärnor varav endast en kan användas - åt gången.

Sedan fanns det fler än en också. Det var två från Umeå, en från Nordmaling och sedan vet jag att det är fler från resten av landet. VK skrev bara om detta just för att det var ett antal av dem som bodde här i närområdet.

Jag har ju alltid sagt det att folk som är så här fruktansvärt dumma är VÄRDA att bli lurade. Egentligen borde total dumhet belönas med sterilisering också.
Inte kastrering, såklart. Hur ska andra låtsasstrippor kunna lura honom då? Det vore inte rättvist mot dessa - att ta bort deras säkraste nikomstkällor.
Hopp om nuppa bör han väl få ha kvar... jag vill bara inte att en sådan persons obeskrivligt korkade gener ska föras vidare. :)

Sedan, som jag tidigare skrivit: Jag tycker såklart inte om att det finns personer som lurar andra - på det här viset.
Men jag är knappast förvånad. Så länge det finns folk som är så gravt lättlurade så är det en lönsam och väldigt enkel branch.

Ett gott skratt förlänger livet.
Nu kommer jag leva minst en månad till.

By the way. När du har tid - och har läst färdigt min blogg - så kan du kolla in:
Darwin Awards.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0