Schemaändringar.

Festligheter i går. Det blev en massa Wii-spelande. Jag vann - ingenting.
Jo. En pingismatch vann jag med 6-1... men förlorade snabbt och säkert nästa med 1-6.
Dock är jag rätt säker på att han, innan match, hade gjort så att bordet var 7 cm smalare. Mina slag var skoningslösa och perfekta... men nu missade de bordet precis! Om bordet varit av standardstorlek så skulle jag vunnit med 6-0, för de enda poäng han fick - var på grund av att jag, efter att ha dominerat bollen totalt och manövrerat ut honom på läktaren, missade bordet med mina superslag.

Bordet var såklart smalare. Det kan inte ha varit på något annat sätt.

Men i övrigt blev det bara en massa slumpmässigt spelande och några trevliga öl och... vi var rätt många. Först var vi åtta stycken. Sedan gick tre - och två nya tillkom. Vi pratade knappt om tentan. Men det brukar väl bli så, när ett antal utgår från att de klarat den och ett antal utgår från att de INTE klarat den. Det är nog inte riktigt lika roligt för de sistnämnda personerna att sitta och diskutera tentan.

Nya schemat är ej längre preliminärt. Nu står det verkligen, svart på vitt, att vi kommer att vara i skolan fyra dagar i veckan. Personligen tror jag att det kommer att sänka våra resultat. Tre dagar är mycket bättre. Då får man tid att sitta hemma och begrunda vad som sagts... kolla igenom sina anteckningar och läsa ett par kapitel i boken - till nästa föreläsning och ÄNDÅ ha lite privatliv så att man kan njuta av tillvaron. Nu blir det bara föreläsningar och en massa läsande. Alla vi, i klassen, som tidigare lidit av kronisk studietrötthet och inte är vana vid att läsa och studera, kommer att lida av detta och bli trötta.

Snart börjar jag plugga inför nästa tenta.
Snart.

Sedan är det dags att ta en titt på mitt cv.

Här kommer en bild till. Den är tagen i närheten av där Andréas bor. Jag tar bilder som känns lite småroliga vid fotograferingstillfället, men som kanske inte är fullt lika roliga efteråt. Men skit samma. Här är den:
Vallar man en hund? Jag trodde man bara var ute och gick med den. Promenerade. Motionerade. Säg vad du vill, men valla är inte ett ord jag förknippar med att gå ut med sin hund. :)


Tenta-men.

Så... i dag hade vi tenta i databaser och SQL-programmering.
För några dagar sedan var jag inte riktigt säker på vad jag hade att vänta. Sedan gick ett antal dagar helt utan att jag pluggade. I går satte jag mig i skolan, tillsammans med Niklas och Håkan, och pluggade en hel dag. Jag lärde mig väl inte SÅ möe nytt, men jag lärde mig en del och när dagen var slut så kände jag att jag inte behövde plugga någonting på kvällen. Jag kunde det jag behövde.

Nu kommer väl det att bita mig i baken snart, när vi får tillbaka tentorna.
Men jag tror faktiskt inte det. Det kändes bra. Jag kommer absolut inte att upprepa resultatet 61/61 - från förra tentan. Men kanske 58 av 70, eller nåt?

Vi hade tre timmar på oss. Niklas och Håkan fick sluta skriva när tre timmar hade gått. Vilket jag faktiskt tyckte var lite konstigt eftersom vi satt och pluggade ihop. Vi kom gemensamt fram till alla svaren och... skrev ut ett gemensamt dokument som vi skulle ha att läsa under kvällen.
Jag gick klockan 10:40... och tentan började väl 9:20. Så... 80 minuter.

Med den tiden kom jag på andra plats. Noppamas gick ut 15 minuter innan mig. Men så har hon fuskat också.
Ja... alltså... inte fuskat på själva provet. Men hon har ju faktiskt läst mer avancerade databaskurser tidigare. Tror det här är hennes fjärde databaskurs - och den här är enklare än de hon gått tidigare.
Sedan droppade det ut någon... en och en... med ca 10 minuters mellanrum.

Det var bra att jag satt kvar där ute. För jag hann vinna en enbollsmatch på fussbollsspelet, mot Henke. Samma Henke som sedan bjöd in mig att följa med honom på en mässa som heter ÖreDev-mässan. Det är en utvecklarmässa som är ansedd som en av de allra bästa utvecklarmässorna i världen. Han hade fått gratis inbjudan av sin granne - gav bort dem till skolan, så att de som går en årskurs över oss skulle få gå. I alla fall några av dem. Men sedan tog han beslutet att gå själv också... och ta med sig mig.

Inträdet... Ett tredagars pass kostar ca 12000 kronor.
Alltså för att besöka mässan!
Sanslöst. :)
Vi kommer att vara där en dag, enbart. För en dag skulle det kosta ca 6500 - såg jag.

Vi har ingen aning vad vi ska där och göra. Vi är verkligen inte redo för att gå på en mässa av den kalibern. Troligtvis skulle vi inte vara det om ett år heller. Men... klart vi ska dit. Skitbra. Det är guld att ha den erfarenheten i fickan. "Jag har varit på Öredev!"

Ja. Det är nu på torsdag, förresten.
Nästa torsdag är det en annan mässa, som skolan bjudit in oss till.
Pah. liten fjuttmässa, säkert.
JAG har minsann varit på Öredev!!

Men nu så är det plugghelg. Vi har en ny tenta på tisdag och det blir att läsa lite papper, minsann. Nu i kväll ska jag dock möta upp med Maria, som kommer hit. Vi ska äta middah och sedan ska jag fråga henne om hon vill följa med och träffa ett par av mina klasskamrater. Vi har tänkt sitta hemma hos Andréas och spela lite Wii. Dricka ett par öl. Men den här gången ska det bara bli ett par.
Kommer inte riktigt ihåg vilka det blir. Men det var väl lite osäkert vilka som hade tänkt komma.

Här är ännu en bild som jag tagit - och som jag tyckte var lite konstig. Det är danska chokladbollar, eller vad de heter. Frågan är nu: Varför har man döpt dem till Boxeboller?

En brun chokladboll med boxarhandskar och ett galet leende får mig genast att tänka att de döpt dem så bara för att de anser att det mest är svarta människor som är boxare... och man fick inte döpa dem till negerbollar, eller vad nu den danska motsvarigheten till det ordet är.

Långsökt?

Javisst.

Men vad fan var inte allt liv om den där glassen Nogger Black då? :D
Det här är ju verkligen 30 gånger mer sannolikt, än det var.

Nä... nu blir det vila.
... och plocka ihop wii resort. Det ska jag ta med till Andréas.

En liten skitsak.

Jag har inget att säga om själva kattsanden. Den kan vara bra... den kan vara kass. Jag vet inte, för jag har inte testat den. Eller ja... KATTEN har inte testat den.
Men... just de där orden. - Tillsammans!
Extreme. För mig känns det som någonting som är riktigt nytt och out there! Draget till sin yttersta spets, fräscht och det alra senaste inom kattsandsteknologi.
Classic. Ett ord som direkt motsäger det första. Här har vi minsann en kattsand där inget ändrats sedan Cleopatra var 9 år och fick sin första katt. Det är samma sand som användes då. It's classic!

Visst kan någonting vara extremt klassiskt också. Men... det är ju någonting man kan säga på riktigt. Så det vore inte lika kul att skriva om.

Aja... Jag hade inget moget att skriva just nu. Men jag måste få blogga om annat än bara mig själv, någon gång. :)

I Somalia äter man båtar.

Nu har jag satt ihop ett elevråd också. Vi ska ha möte nästa onsdag... efter tentorna. Jag vill att alla ska få komma med konstruktiva förslag på vad som skulle kunna ändras till det bättre för nästa klass som börjar - samt vad som krävs av elever som är med i ett grupparbete. Som det är nu så kan någon vara sjuk ett par dagar och sedan komma och hoppa in i en grupp sista dagen.

Vi i klassen vill gärna hjälpa varandra, men under det här grupparbetet har faktiskt ett par personer i klassen gjort så... vilket drabbar de övriga i gruppen, SAMT är lite orättvist. Resten av gruppen har gjort allt jobb och någon inhoppare kommer och får stå med på papperet.
Dessutom kommer den personen inte att lära sig lika mycket som oss andra.

Jag är helt övertygad om att ingen försöker sätta detta i system för att försöka utnyttja sina klasskamraters godtrogenhet. Utan det handlar om att de faktiskt varit sjuka, eller har fått andra förhinder. Men vi måste ändå diskutera hur vi ska göra. Vilken är vår framtida policy? Borde alla som varit borta från ett grupparbete tillräckligt mycket "tvingas" att sättas i en ny grupp - tillsammans? På så sätt kommer de att få göra grupparbetet från början.

Nåja. Jag ska maila ut angående detta, snart. Kanske i morgon.

Läste om något par som varit ute och seglat utanför kusten till Somalia.
Sedan blev de kidnappade av pirater.
Vad fan TRODDE de? Har de inte läst en tidning de senaste två åren?

Jag tycker det är tragiskt, såklart. Det är inte kul alls. Men varför väljer man att ensamsegla längs kusten till just Somalia?

14,4 enheter. Då lyfter vi!

Bara för att skryta så hämtade jag till slut ut tentan, i går. Bara för att se vad jag gjort för fel.
Men det visade sig att 61 poäng VAR max. Så... där fick jag mitt livs första fullpoängare, minsann.
Dessutom fick jag på olika frågor; ett plus, samt fyra smilies... och, på framsidan, omdömet: "Tack för facit"

Och ja... det var ju "bara" datorkunskap. Någonting som, för mig, är så grundläggande att det känns lite löjligt att jag... faktiskt är så stolt att jag nästan gråter lite glädjetårar när jag tänker på mitt resultat.
Men det är stort. Riktigt stort för mig. Jag har ju aldrig kunnat någonting förut (enligt mig).
Kanske har jag nu hamnat rätt, till slut?
Vem vet?
Det känns ganska rätt i alla fall.

I går var vi ute på en after work (school). Vi drack några öl för mycket (igen). Ja... så som det ju BLIR när man sitter på en pub tillsammans med trevligt sällskap.
Se!
Jag satt på en pub... med trevligt sällskap.
Även det är riktigt stort, för mig. Nästan lika stort som mitt första spikade prov. Jag har suttit sådär i min ensamhet och undrat vad som är fel. I flera år har jag bara suttit och hoppats, längtat efter ett LIV. Jag har observerat - och tänkt på hur andra verkar ha det. Andra människor, du vet: Sådana med kompisar! De kanske går ut och träffas, ibland. De har kul. Och jag har bara suttit där hemma och inte alls vetat vad jag ska ta mig till för att få ett sådant liv. Eller åtminstone något i närheten.
Jag har bara känt att det måste vara något stort fel på mig, eftersom ingen vill umgås med mig. Inte ens mina gamla barndomskamrater.

Jag vågar inte ta ut någonting i förskott. Det är inte som att jag fått bra självförtroende bara sådär! Men det är bättre. Kanske förbättrats med 400%... men det säger inte så mycket då det låg på 0,2 förut. (jag vet inte hur man mäter självförtroende... men om det finns något mätbart så känns 0,2 någonting, som en ganska korrekt siffra) Jag trot fortfarande att jag kommer att lyckas misslyckas, med nästa kurs. Ändå var det JAG som satt och programmerade hela databasen i går. De andra försökte bara förstå vad jag gjorde. Men... ändå! Det KAN gå åt helvete.
Samma sak med kompisarna på puben också. (Ja... de är ju från klassen, så... jag träffar dem inte BARA på puben). Vi trivs bra tillsammans och vi är väldigt lika (ej utseendemässigt dock) men... vad som helst kan hända. I alla fall i min värld. Allt kan rämna.

Men vem vet?
Om 5-6 veckor till så kanske mitt självförtroende höjts med ytterligare 1800% och... då! Då ligger jag på 14,4 självförtroende och... då är jag näst intill en helt vanlig människa. :)

Lev å må.

The sands of time.

Jag var sjuk i fredags... och... förstås var det första dagen som vi verkligen skulle lära oss någonting. Sedan dess har jag känt mig stressad. Det vi läst har känts ganska svårt och jag känner inte att jag har hängt med - riktigt.

Under veckan som gått har jag haft mycket att tänka på. Helgen var, på grund av att vi var supertrötta båda två (men helst Maria, som sov bort ett helt dygn, ungefär) och att vi plötsligt hade fått slut på pengar, riktigt tråkig. Vi gjorde ingenting och jag antar att vi blev lite chockade att alla pengarna var slut. Så vi saknade initiativförmåga.

Och när det går en hel helg utan att det händer någonting så blir jag nedstämd och ledsen.

I måndags fick jag reda på att de jag pluggar ihop med satt hemma hos någon och pluggade. Det var ingen som ringde mig. Den dagen försökte jag verkligen läsa kapitel 7 i boken... jag har ännu bara läst halva. Jag hade tänkt göra övning 4 samt 5. Jag har fortfarande inte gjort 5.
Det har varit svårt att plugga när jag haft så mycket att fundera på... jag har känt mig stressad över att jag varit borta och sedan så har jag bara suttit och känt mig ensam. Det är svårt att fokusera då.

... och katten har varit lika jävlig som alltid.
När han ligger stilla och sover så är han okej. Men inte i övrigt. Han har bara tre lägen. Jakt, attack och spaning (JAS). Han jagar den som finns i lägenheten (mig) han attackerar den som finns i lägenheten (mig) och spaningen består av att han för tillfället inte känner sig sugen på de övriga två och då i stället är hyperuppmärksam och ständigt ska befinna sig runt mina ben.

Allt det där låter kanske rätt kul. Det beror på hur jag väljer att beskriva det. Men... mja. Han är verkligen inte min kopp av katt. Om han vore en människa så skulle jag absolut inte bott i samma lägenhet som honom. Jag trivs INTE med den katten. Jag känner mig aldrig avslappnad i min lägenhet. Men det är ju inte min katt... så jag kan inte bara ge bort honom till bättre behövande.

Nu har vi haft ett möte med ledningsgruppen... på skolan. Det var rätt intressant - då jag fick veta saker som ingen annan i klassen vet :) och sådant skoj. Det mesta vi fick sagt på mötet har jag såklart mailat ut till de i klassen. Men ni kan få reda på en sak också. ISTQB-certifikatet som vi BÖR ta kommer at kosta 2000, i stället för 3000. Och vid tagen examen kommer vi att få tillbaka 1000 kr, av skolan. Så... nu finns det ingen ursäkt att inte ta det certifikatet. Gött mos.

Veckan blir bättre.
I dag var en bra dag. Jag har haft bra kontakt med alla i klassen. Jag har känt mig nödvändig och jag har trummat på bra, gällande uppgifterna vi ska göra. I morgon blir det tvätta, plugga hos Andréas och äta varma mackor hos Noppamas (För jag bevittnade hur hon köpte en sådan stor rostfranska och bjöd helt skamlöst in mig själv!) och... allt känns genast bättre.

Dessutom lyckades liket Löven vinna en match! Det har varit en RIKTIGT dålig säsong, hittills. Man har förlorat nästan allt och ligger sst i serien. Det har verkligen aldrig hänt förut.
Efter att ha förlorat, på hemmaplan, mot nästjumbon så fanns det inte längre någon som orkade hoppas på någonting. Inte ens de där mest positiva fansen orkade.
Men nu gick de plötsligt och vann. Så nu är ALLA fansen plötsligt helt lyriska och nu kommer vändningen. :D

Ja... jag säger inte att hockeyfans är friska. Men de är fan underhållande.

Jag är inte mycket bättre själv. Jag ser något mer nyktert på saker och ting men... jag blir lite gladare när de vinner. Kul.

Nu har jag installerat om datorn ett par gånger och... hörrni: Glöm inte att avauktorisera iTunes för datorn innan ni gör någonting sådant. För... även om det är samma dator så kommer den vara oauktoriserad att connecta till App Store, när man lagt in iTunes igen.
Man har tillstånd att använda sitt konto på fem olika datorer och... just nu har Apple kastat bort två, genom att inte fatta att det är samma dator. Jag är inne på "min 4:e dator" nu... och jag har bara använt 2.
Känns lite taskigt.

... Ja... förutom att iTunes är ett riktigt dåligt program då.
Den enda bra funktionen är den med smarta spellistor - där jag kan göra så att jag har en spellista där mina favoriter ligger och en spellista med "100 ej spelade låtar", som hela tiden byts ut allt eftersom de blir spelade. På så sätt får jag till slut höra all min musik som jag har på hårddisken.

Men i övrigt är det riktigt kasst.

Så nu har jag Jailbreakat min telefon.
Det var enkelt och sådär... men än så länge har jag inte riktigt kommit igång med utforskningen av vad man kan göra med den - förutom at installera en del program från appstoren som heter Cydia. Men de flesta programmen som finns där är ju lite dyrare än de som finns på Apples egen store (det är såklart inte SAMMA program) men jag trodde att det typ skulle vara gratis. :)

Jag har inte kommit på hur man gör för att installera program som jag bara laddar hem från Pirate Bay. Det ska gå... men det var inte alls lika enkelt som jag trodde att det skulle vara.
Sedan har jag inte riktigt kommit på hur man gör för att koppla ihop telefonen med datorn och bara ladda upp låtarna så de kan spelas med alternativa spelare. Åter igen: Det ska gå... men det var inte alls lika enkelt som jag trodde att det skulle vara.
Om jag hade tid så skulle jag såklart lista ut det. Men jag känner att jag inte riktigt har den tid som krävs för att läsa på lite och helt enkelt ta reda på hur allt fungerar.

Så jag får helt enkelt hoppas att min kusin verkligen kommer att flytta in hit och bo här ett tag. Då får han visa mig. Snabbt och bra. :)

And the winner is...

I dag var jag på Sony Ericsson och testade deras nya Xperia-modell, som man trodde skulle släppas under andra kvartalet 2010. Jag får inte skriva någonting om den. :)
Utan att vara dum mot dem: Jag kommer att behålla min iPhone.
ÄVEN om de rättar till alla fel jag noterade så kommer den bara att bli BRA. Min iPhone är inte bra... den är grym!

Men ja... som sagt: Den blir säkert bra.
Fast mer tror jag inte jag får avslöja. Det finns säkert att läsa på andra ställen ändå, så jag behöver inte.

Det var i alla fall kul. Fick prata en hel del engelska. Det gillar jag. Jag borde konvertera och bli en engelsman. Då får jag prata engelska varje dag. ;)

Nu har jag skrivit en hel massa om Extreme Programming. I går förstod jag ingenting - och i dag känns det som att jag är en liten mästare i ämnet. Men det var inte så himla svårt. Inte egentligen. Problemet var att få en överblick och förstå var ämnet började och slutade.

Men föreläsaren var fortfarande dålig.

A just ja. Jag köpte två böcker, i dag.
Jo, jag lovar JAG köpte två böcker. Jag har ingen aning om jag ens vill ha den ena... men den kan vara intressant ändå. Jag vet inte. Det beror på hur patetisk den är.
Det är Slash's självbiografi.
Ja... han, gitarristen från Guns'n'Roses.
Den kan vara REJÄLT kass.

Den andra boken var 'Människohamn' av John Ajvide Lindqvist. Den är säkert bra. Varför skulle den inte vara det?
Så... med min reader-rate så återkommer jag om något år eller nåt - och berättar hur de var. :D

Tombola-föreläsning.

I morgon, onsdag, ska vi sitta och försöka förstå vad det är för något vi ska lära oss på den nuvarande kursen. Jag och min grupp är verkligen inte ensamma. Det är många i klassen som typ inte förstår någonting. Vi måste såklart gå igenom ett par saker med föreläsaren under morgondagen... förhoppningsvis få något på benen, som vi kan förstå! Just nu har vi bara en massa lösryckta termer att bolla med.

Men vad betyder de?
Även om han förklarat vad allt står för så... vad ÄR det för någonting vi läser om?
För att ha en föreläsning i ett ämne som visst handlar om struktur, planering och ordning så måste jag säga att han som föreläsare inte var det minsta strukturerad, förberedd och att allt han pratade om helt enkelt inte kom i någon specifik ordning utan kändes mest lite som plockepinn.

Jag läser igenom mina anteckningar och... jaha? Vad har det här med det som står ovanför att göra? Och vad är det som står nedanför? Det går helt enkelt inte att, genom anteckningarna, lista ut vad han försökt berätta.

Han började föreläsningen med att håna Power Point-presentationer och pratade på om att man minsann bara sover sig genom sådana och att man lär sig mer genom att anteckna osv.
Jag börjar tro att han helt enkelt är en alldeles för dålig föreläsare. Han vet inte hur han ska göra för att förbereda sin föreläsning. Han har ingen aning hur han ska strukturera sina kunskaper så att han kan presentera dem genom Power Point.

Hoppas verkligen han motbevisar mig, i morgon, och liksom bara knyter ihop allt så alla förstår. AHA!
Men det tror jag inte.

Men i morgon ska vi i alla fall sätta oss ned och läsa på lite. Försöka lista ut vad som är vad och vad vi ska skriva om och vad vi ska presentera muntligt, på fredag.
Jag har tyvärr hamnat i en grupp där de tyckte det var en bra idé att ta ledigt i dag, i stället för att genast börja jobba och kanske sedan ta ledigt på torsdag i stället, om där finns tid över till det.

Nu ska vi träffas på torsdag också. Garanterat. Jag måste dock sticka klockan 14 - för då ska jag iväg till Lund och Sony Ericsson - för att, under två timmar, testa några av deras telefoner som väl ska komma ut på marknaden någon gång i framtiden. trycktrycktryck. :) I like.

HA det så bra.
Jag spelar som en gud, i Guitar Hero. Jag spelar låtar som jag inte varit i närheten av 100% på förut och... nu får jag EN miss. Dessa jävla en miss! Först tentan och nu alla svåra låtar i Guitar Hero.
Men... 99% är faktiskt ganska bra det också.

... om det inte handlar om sex.
Då ser jag gärna att jag når fram till 100%. ;)

Testfest och resultatfest.

Vi var ute på fest i fredags, efter tentan. Jag hade ganska många skäl att fira... nämligen 61 anledningar. Så många poäng fick jag. Av 62. Nu är jag givetvis förbannat nyfiken på vad jag missat. gaah. Jag har aldrig spikat ett prov och jag var helt säker på att jag inte skulle göra det denna gången heller. Jag hade förvisso rätt. Men fan så nära det var. Jag trodde faktiskt att jag skulle få 53 poäng eller något.

Oh well. Nu ska jag lyssna vidare på den här föreläsningen, så att jag kan få ett under max även på nästa tenta.

Festen var kul. Klassen är, än så länge, rätt bra sammansatt. Bra individer. Nästan alla.
Det har kommit in tre nya sedan vi började och... tyvärr (inte för att jag har någonting emot dem) så är alla tre killar. Så... det är fortfarande bara 4 tjejer i klassen.

Gruppdynamiken kan bli lite lidande. Tre av tjejerna håller ihop i grupp och sitter liksom mest bara med varandra. Noppamas lyckas interagera med alla andra.

Hopp och hej.

Framtidssten nummer 01

Dagens tenta var inte riktigt så svår. I går, när jag skulle läsa lite i de papper jag fått, så märkte jag att alla utom ett fattades. Så... det blev inte så mycket pluggande. :) Men ja... det fungerade i alla fall. 62 poäng. 49 för VG och jag måste fått över 50 i alla fall. Jag har INTE fått 62. Men kanske 55.

Lite dåligt är det egentigen - med tanke på att jag borde få 60 helt utan att ens gått kursen. Men... det finns alltid frågor som ger lite för många poäng. En fråga som gav fem poäng - men som alla tyckte var svår för det fanns bara tre svar att ge. Som tur är så är jag en sådan som kan babbla på om allt möjligt, så förhoppningsvis har jag fått fyra eller fem bara på grund av att jag räknat upp en massa saker som stämmer. Ett par tvåpoängsfrågor var sådana som det bara fanns ett svar för. Men... kanske gav det svaret två poäng då? Jag vet inte. Vi får se.

Nackdelen med att den här tentan var grisigt lätt - är att jag kankse kommer att få en liten chock över nästa kurs intensitet?

Jag har fått ett paket från Com Hem. Jag var ju på Expert och skaffade deras bredband... och av dem fick jag ett kabelmodem med inbyggd switch, IP-telefonidosa och trådlös router. Så... hoppas att det ligger en sådan mackapär i paketet som jag ska lösa ut för en krona. Då kan jag sälja den på Tradera.
De KAN ju gjort fel. Jag kanske inte skulle fått ett modem från gossarna på Expert?
Hoppashoppashoppas.

Spelade Guitar Hero, i dag, för första gången på två månader. Still got it. Fyra guldstjärnor i rad - och två på låtar som jag tidigare inte fått 100% på. Jag är grym. Tyvärr hade Maria och hennes familj slösat bort alla batterier när de var här och spelade Wii Sports Resort, i lördags. :)
Men det var bra. Jag var ändå lite trött i handen.
... av att spela Guitar Hero.
Guitar Hero!

I morgon är det testfest.
Vi ska mötas på möllevångstorget och ha en fest för oss testare. Hence the word testfest.
Någon andraklassare har tänkt till aldeles förträffligt hårt.
Om det är det bästa de i tvåan kan komma på så lär man inte få någon konkurrens av dem - när det är dags för mig att skaffa jobb, senare. ;)

Trist att det inte skulle bli någon förfest. De enda som bor tillräckligt bra till skulle antingen inte vara hemma (inte gå på festen) eller så var de bara inneboende. Så... det fungerar inte. Vi skulle kunna vara hos mig - men jag bor lite för långt bort. Tycker jag.
Oh well. Dit klockan 21 och hem klockan 23, kanske. Det blir väl ett par öl och lite pratprat... men jag orkar nog inte vara ute särskilt länge.

I morgon kommer min kusin hit. Han ska på en anställningsintervju i Lund (där hans flickvän bor). Men... hans flickvän är upptagen med after work, så han kommer då att besöka mig direkt efter intervjun. Jag har ingen aning hur länge han tänker vara här - men om han ska vara här långt in på kvällen så blir det perfekt. Då kan vi dra in till stan tidigare och dricka öl och så kan han hänga med på testfesten.

RSS 2.0