Lördag kväll i stugan.

I dag gick vi till polisstationen för att skaffa pass. Mitt hade försvunnit och Marias hade försvunnit. Så... skit samma. Vi skaffar nya. När vi suttit i typ 80 minuter och väntat så kommer jag fram och då säger hon "Du har redan ett pass, som gäller till 2013. (Jag kände mig helt säker på att mitt gamla ändå hade gått ut. Därför gav jag upp letandet så snabbt)
Jag skulle vara tvungen att annullera mitt gamla pass, så eftersom det bara skulle ta ungefär en vecka att få ett nytt så tog jag beslutet att söka lite till efter det jag redan hade. Mitt gamla Talibanpass.

Hittade det efter någon halvtimmes sökning. I en tidsskriftssamlare innehållande tidningar om digital fotografi, i en garderob som... ja. Rätt ologiskt ställe i alla fall.
Sedan börjar jag söka efter Marias pass och hittade det på första stället jag sökte. I ett rött skåp som hon själv sökt i. *skakar på huvudet* ja ja. :)

Nu har vi våra pass i alla fall.
Alla resor är bokade. Så nu blir det Italien den 30:e April. Najs.

Jag fick i uppdrag att stå på en högskolemässa och prata om vår skola... våra utbildningar. Jag kom på att jag verkligen gillar sådant. Förhoppningsvis lyckades jag ragga in några nya sökande till utbildningen. Men det var väldigt lite folk på mässan. Första t-shirtdagen 2010. Då väljer folk att sitta utomhus och grilla blekt fläsk, i stället för att gå inomhus och bli påhoppade av mässfolk.

Jag blev även filmad under tiden jag stod och pratade med någon person. Och efter det blev jag intervjuad.
Det har varit mycket sådant nu.

Projektet där vi skulle utveckla ett spel är nu avslutat. Jag var projektledare och allt gick bra. Där fanns inga buggar eller nåt. Excellent. Mitt första projekt = lyckat. Det första av många.

Grattis, Sofia.
AT-tentan avklarad.
Jag är inte överraskad. Det har jag ju aldrig varit.

Hmm. Maria gräver ut en massa prylar ur klädkammaren. Måste stoppa henne snart. Klockan börjar bli för mycket för att hålla på och väsnas. Volymen på tv'n måste sänkas - men det går uppenbarligen alltid bra att banka, krascha och att böka. :)

Jag tänkte bara säga att jag lever.

Saker hända. Underförstått, när jag inte skriver i min blogg, är att det händer så mycket att jag inte ens anser mig ha tid att blogga. Antingen en massa roliga saker som att jag skaffat praktikplats som projektledare eller klarat Javakursen redan med två veckor kvar av densamma. Men även tråkiga saker som att Erik snart flyttar ut. Kommer dock snart att få en ny inneboende efter honom. Men det är ingen som jag känner. Hon jobbade på TYP samma ställe som Maria. Eller nåt. Små faktafel angående det där kan vi strunta i. Det var så det hängde ihop, nästan. :)

Men i alla fall. Ni som, under bloggtorkans tider, vill veta vad som händer i mitt liv får helt enkelt höra av er på annat sätt. Ring, sms'a eller maila. Facebook och messenger finns jag också på. Sitt inte här och vänta. :) För ibland kan jag vara väldigt inaktiv. Det vet jag. Men det betyder inte att jag inte bryr mig.
Däremot: Att ni inte hör av er... DET betyder att ni inte bryr er, ho ho ho. ;)

Men i alla fall så har jag åter igen köpt en fin bok, för skolan, som jag inte öppnat. Jag måste sluta slösa pengar på studielitteratur.
I dag skulle jag och Erik ut och paddla kajak. Men min vision av min första kajaktur är INTE att det ska vara grått och regna som fan. Erik bryr sig dock inte om sådana petitesser.
Well, I DO!
Så jag stannade hemma.
Jag vill att det ska vara sol och varmt och skönt och... torrt.

RSS 2.0