For better, and for worse.

Men det är ju lite som det brukar bli, när man är förkyld. Först känns det hemskt... sedan ändras känslan och så blir det... hemskt! Fast på ett annat sätt. Nu är det mer en massa retningar i halsen och sånt skoj.
Oh well.
Jag överlever.

I går var jag i alla fall ute på en tvåtimmars promenad. Jag och 'Receptionisten'. Ja... hon bor i närheten och hon frågade om jag ville ut och gå. Sure.
Hon ville prata om sitt liv.. som vanligt. :)
Roligare så - än i telefon i alla fall. Jag är inte så förtjust i att sitta i telefon. Jag är heller inte så förtjust i att ta sådana diskussioner över Messenger. Där ligger de bara helt fel.

Menmen... promenaden blev längre än jag hade trott och när jag kom hem så började jag hosta. Det var väl lungornas reaktion på chocken att ha andats frisk luft?

Eyy... nu är mitt godis slut.
Nu har jag bara bröd, ost och kex.
Lite dextrosol också.

Nä... nu har jag alltså blåst laptopen ren från Vista... installerat först Ubuntu Linux på den och - som alltid - när jag inte kan lägga in pidgin eller nåt, bara genom att dubbelklicka på skiten, så får det vara. Känner mig som en straffånge, när jag använder valfri Linuxdist. Så... sedan blev det Windows XP. Och... det var helt jävla omöjligt att hitta drivrutiner till en massa saker. Grafikkortets drivrutiner finns BARA att hämta hem från Sony... och då BARA för Vista. Och så var det med fler saker as well. Så... det blev att gulla med "räddningspartitionen" på hårddisken och återställa datorn till "fabrik"... med Windows Virus... förlåt... Vista. Dessutom fullt nedkloggat med en massa flottiga Sony-applikationer som jag inte har en ANING om vad jag ska använda till.

Menmen... om man säger såhär. För en person som inte kan någonting om datorer så är nog detta himlariket. Då behöver man inte ladda hem någonting... ever. Här finns allt en riktigt glad amatör kan behöva. Och faktiskt inte ens sagt på ett nedlåtande sätt. Det är ju jättebra.

MEN... jag skulle gärna sett att jag fått välja.
"Vill du installera vårt irriterande stora programpaket, eller är du en sådan som helst bara vill använda gamla WinAMP och Media Player Classic... till ALLT?
Då skulle jag svarat...

Ja... vad skulle jag svarat. Jag kan ju inte svara ja... och jag kan inte svara nej. Inte på den frågan. Eller... det är ju två frågor egentligen. Men vad irriterande! De kan inte ens skriva logiska frågor.. DE JÄVLARNA!! ;)

Nä... om jag skulle släpa mig upp och äta frukost. klockan 14:10.
ooooh... ja. Hörrni. Jag gör fan det. Nu när jag började tänka på det så känner jag att superpartikelacceleratorn i min kropp måste startats i natt och nu bildat ett fint litet svart hål... som vill ha MAT!

Men jag blir i alla fall friskare.
DET är ett friskhetstecken.

Another day in the life of the snot-king.

Tror, ärligt talat, att jag borde gå och lägga mig. Klockan är nu 6:00 och jag sitter här och är sjuk. Men jag tycker att det är så otrevligt att gå och lägga mig när jag är sjuk. Nu hörde jag någon i trapphuset. Tidningsbudet - troligen. Budet är i full gång med sitt jobb och jag bara sitter här och gnäller.

Tror inte det blir något jobb för mig i dag. ;)

Nä... jag sitter här med mina hundra läsk och mina bafucin.
Yup... jag har dem nu.
Snart blir jag frisk igen.
Bafucin is the shit.
Bedövningsmedel och desinfektion in one. Hur kan det gå fel?

I dag har jag varit och handlat lite. Nu ska jag klara mig genom helgen. En sjukhelg fylld av godis, läsk, näsdukar, bafucin, kex, pasta, lök och köttfärs. Tre olika typer av bröd har jag också... ost och skinka som pålägg och, om det verkligen krisar i ork - så har jag några matlådor i frysen.

I morgon: Fira en brors sambo. Hon fyller år. Hoppas inte vi är där så länge bara. För jag kommer bara sitta där och förstöra tårtlusten för alla andra, med mitt excessive snorande.
Och det är ju nu, när jag blir påmind om min egen sårbarhet, som jag börjar tänka på hur tragiskt tragiskt det vore om jag lyckades bli sjuk om ca 25 dagar också. Eller, för den delen, om HON blir det. Börjar nästan småsnyfta bara av blotta tanken.

På Lördag hade jag planerat att dra iväg och göra någonting... hos någon. Vem som helst. Men i det här tillståndet kanske jag bara borde sitta hemma och kolla på film.
På min fantastiska finska 20" TV.
Hade ju faktiskt tänkt titta på film, med en kompis, på Fredag kväll. Men först krympte jag min tv och sedan skulle hon sitta barnvakt i stället. Giant Scoy!

hmm... nu ska jag gå och lägga mig.

Se så intressanta inlägg jag skriver, när jag är sjuk.
Men vad väntar ni er? Vad ska jag kunna hitta på när jag sitter här inne i min lägenhet hela tiden?

Hoppas på ett snabbt tillfrisknande, så jag inte förlorar mina läsare. :)

Jaha... då var det dags igen!

Min kropp förslavas under något virus... igen. Halsen har varit lite "slaget vid Poltava" i ett par dagar. I dag mer som den Svenska sidan, än någonsin. Det gör verkligen genuint ONT. Som att någon idiot stabbat mig med kniv. Och jag som inte ens har en simpel Bafucin i mitt hem. Jag trodde att jag hade det. Därför tog jag inte med mig de som jag har på jobbet.
Menmen... varken bedövad eller bakteriedödat i halsenSitter just nu uppe och dricker te. Försöker övertala mig själv att sova. Men det är VÄLDIGT svårt när 'E' sitter där på andra sidan. Hon försöker också övertala mig att gå och sova. Hon vet, såklart, att jag är sjuk och att jag behöver sova. Men det spelar ingen roll. Jag vill liksom bara sitta här och tjöta.

Alltså.

Jag var nyss sjukskriven. Hur kul är det att ringa till chefen och dra samma sak - igen!

There's so much you can learn from me!

En massa småsaker att säga. Jag vet inte om jag kommer på allt. Troligtvis kommer jag glömma bort saker medan jag skriver. Menmen... that's life. Först lär du dig saker... sedan glömmer du bort dem.

Min förbannade TV är inlämnad på lagning.
Finsk kvalitet.
Ja... jag har ju inte varmt som en bastu i min lägenhet. Det är väl det som är felet. TV'n fryser och människorna i den blir blåfrusna.

Ja... och drabbas av extrem gulsot då. Vet inte hur pass vanligt det är, i Finland. Men... bilden är väl bevis nog.
(Bilden är autentisk, från min egen tv! oooooh.)

Hur som helst så lämnade jag in den i går - och de snälla jävlarna gav mig en låne-tv. Yay!
Jag kan säga att min filmkväll på Fredag, med en polare, blir nog inställd tills jag fått tillbaka min ordinarie tv.

Här är de två apparaterna uppställda bredvid varandra - och ja.. såklart är bilden ALLDELES äkta. De är inte alls ihopklippta eller nåt och de STÅR faktiskt utmed... ääääh.. skit samma. Den är NÄSTAN sann i alla fall. De är av det rätta fabrikatet!


En 20" pygmé-tv från helvetet, som inte ens kan behålla sina kanalinställningar. Varje gång jag slår igång den ligger SVT 1 på varje jävla kanalplats.
Nåja. Tur det var den kanalen i alla fall. Nu behöver jag inte bli grinig över att missa Bolibompa 17:00. :D

Alltså. Jag kan verkligen inte med Gimp!
Helt sanslöst van vid Photoshop. Men egentligen borde jag lära mig Gimpen. Någonting skulle kännas så RÄTT med att använda ett gratis program som håller i stort sett samma kvalitet som den dyra draken.
Lite som... varför använda Microsoft Office, när man GRATIS kan ladda hem det nästan ilka bra Open Office? Sanslöst att dessa stora program kan kosta så mycket - när de som är gratis är lika jävla enorma och ambitiösa.

Nåja. Skillnaden är väl att företaget Microsoft lever på att sälja mjukvara - medan Sun inte gör det. De har det mer eller mindre som en sideshowaktig hobby.

Men kanske är det även så, att det känns lite nice att använda just dessa dyra fetprogram... JUST för att jag då lurar dem på pengar? Oh... I don't know.

Hm... jag vann en sak, i en utlottning. Ett sådant liten fotbollsspel modell Vänner-mini. Inte riktigt samma kvalitet, men helt okej. Om det är någon som vill köpa ett fotbollsspel jävla billigt, så... skriv eller ring.


Jag har även en trådlös ZyXel Router, en Linksys megabitswitch, en inspelningsbar DVD-spelare med hårddisk och ett trådlöst nätverkskort för stationära datorer (pci-kortplats). Allting... jävla billigt! Inga kvitton finns.

Nä... jag ska inte sälja till mina hängivna läsarskara. Verkar dumt att bli fiender med er. :)
Jag lägger ut dem på Tradera i stället.

Nu ska jag sluta skriva. Snart är det dags att gå hem, från jobbet.

Men hörrni, tjejer.
Världens bästa låttext?
För fan... helt klart den här:

Jump around if your mind can't work
Zong-a-zong-zong-a-zong-a-zen
Bo-se-di-sa se-da-ta sa-windli-dan-dee
Dinga, so dinga, so-didli-din-dee

Rock on!

/Sabadon

PS.
Jag trodde att jag var på väg att få sparken.
Men i stället fick jag mig en härlig spark i nötterna. Nuuuutered. Nu måste jag gömma undan min egen personlighet, på jobbet, och springa omkring med ett saligt, nästan religiöst flin på läpparna. If that's the shit that they want... That's the shit that they'll get! Jag kan köpa en jävla penna att bita fast i... ställa mig framför spegeln och träna leenden. Mungiporna ska inte röra vid pennan på flera dagar. Sedan är jag redo att bli frälst. "buga bocka ned, lilla pojke"

Me, my pants and I.

Måste bara få säga att jag... trodde verkligen inte det, men jag totalt jävla ÄLSKAR att folk bara tokstirrar på mina byxor. Jag trodde inte de var SÅ speciella. Men folk gillar dem verkligen. Jag ser expediter i butiker (i spegelbild) som står bakom mig och verkligen beundrar dem till max.
Folk tittar... och jag känner mig, för första gången i mitt liv, inte uttittad. Jag mår bara bra. Jag känner mig snygg.
Jag mår bra.

Det enda jag inte gillar, är att de inte kommer fram och frågar om dem.
Men så gör man kanske inte?

Jag tänker i alla fall börja göra sådant.

Alltså... inte gå fram och ge främlingar great big hugs, eller nåt. Men... bara ge komplimanger, där de passar. Tjejen som jobbar i butiken. Hennes tatuering är snygg. Nästa gång hon använder sin fantastiska högerarm för att räcka fram växeln så tänker jag säga någonting.

Fast det känns ändå lite svårt/känsligt, när det gäller just tjejer.
Det blir så jävla raggigt, alltihop.
Det är inte så jag tänker.
Jag vill bara vara glad. Jag vill se världens skönhet och jag vill inte bara hålla den inna, för mig själv. Jag vill sprida den och då vill jag att hon ska få veta att hennes tatuering är fantastiskt snygg.

JAG skulle i alla fall bli glad om någon sa någonting sådant till mig.
Det skulle göra så jag var gladrusig hela dagen.

Vill sprida mer gladrus!

Man ska inte kasta sten i gladrus.

Men folk som inte förstår, då?

OJ vad jag blir trött på aftonbladet och deras fantastiska artiklar:
http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3032509.ab

Nu var detta en Kanadensisk studie, så det finns andra idioter inblandade, men... vilket praktsär TROR på detta?
Det är ju bara så stoopid! *häller tjära och fjädrar på*

Jag tror inte ett ögonblick på att det är någon skillnad alls.

Eller TROR.
Det är ju så retarded så det inte är sant. Hur fan kan man publicera någonting sådant? Inför arkebusering. Förvillare, är vad de är. Det FINNS ju en massa folk som läser den där skiten och faktiskt inte fattar att det är fråga om några forskare som kommer fram till skumma resultat bara för att de måste! De måste komma fram till saker för att de ska fortsätta få anslag och pengar till sin fortsatat forskning.. och för att få lön och kunna ställa mat på bordet till sina barn.

Så fungerar det i hela världen. Cancerforskning och allt. Finns freeeloaderforskare överalt!

Måste rätta!

Åter igen återkommer vi till Saturday night-inlägget från förra helgen...
Jag skrev ju helt fel ålder. 24, i stället för min riktiga ålder 34. och det var FAKTISKT ofrivilligt.
Läs om... läs det så som jag hade TÄNKT att det skulle vara.

Jag blev nästan åtta år gammal.

What to do tonight?
Jag har ingenting inplanerat. 'E' kommer sitta i en bil för att åka ut till den syster hon normalt sett inte bor hos. Allt för att det ska gå på bio - i morgon. Men hon kommer säkert online under kvällen.

Saken är väl bara... bör jag verkligen sitta on my (söta) ass och vänta på att det händer - eller borde jag kanske försöka få tag i någon att GÖRA någonting med?
Jag vet vad jag vill. Jag vill ut och göra någonting nyktert med folk. Problemet är att folk är upptagna med annat. En ska hjälpa sina föräldrar att flytta och en är bortrest. En bygger bastu och en festar tre dagar VARJE helg. Inget av dessa är helt förenligt med den sällskaps- och nykterhetskväll som jag hade i åtanke.

I morgon vill jag gärna sova ut. På Lördag kväll är han som agerar flytthjälp ledig. På Söndag också sova ut. Sedan är det innebandyträning. Men fredag kväll då? I kväll?
... den 1:a Augusti.
Jag vill göra någonting, för... i dag är det min och mitt ex's åttaårsdag. Jag vill inte vara ensam i kväll.
Känner mig inte särskilt känslig agående det, egentligen. Men jag VET inte vad som kommer hända - om jag bara sitter ensam hemma och utmanar det. Så... i förebyggande syfte vill jag hemskt gärna ha några personer omkring mig.

Oh well... om jag orkar lyfta mitt liv så orkar jag fan lyfta en telefonlur. Det här kommer nog att lösa sig.

Fick hem mina nya kläder i går. En del små skinnsaker och ett par byxor med väldigt många detaljer och metallprylar. Rasslande kedjor längst ned, t.ex. :)Funderar dock på att ta bort de löjliga små "smurfhandklovarna" som hänger på höger sida.
Syns dock inte så bra... men ändå:Här en bild tagen i motljus, med självorgasmatorn. På tok för många tjejer lär väl börja salivera till den där bilden nu. Men skit samma. Här är mina byxor - samt mina nya "armwear" och handskar... Halsband.


RSS 2.0